Doneer nu qxif-angle-right

kraampjeStichting STOPhersentumoren.nl is een kleine vrijwilligersorganisatie die de grootste financier is in Nederland van neuro-oncologisch onderzoek. Om dat te blijven hebben we heel veel hulp nodig en veel geld. Om te helpen kun je de volgende dingen doen:


1) Vaste donateur worden.
Dit is belangrijk, want wij worden bij het aanvragen van bepaalde subsidies afgerekend op hoeveel vaste donateurs wij hebben. Hoe meer donateurs, hoe meer kans op onderzoeksubsidie.
Zie: https://www.stophersentumoren.nl/Geldgeven/online-doneren
Je kunt donateur worden per maand, kwartaal, half jaar of jaarlijks.

2) Actie voeren.
Door zelf actie te voeren, komen er meer donaties binnen, maar ook meer naamsbekendheid voor de Stichting. Dat is wat we nodig hebben om groter te worden. We hebben onze eigen actie site www.STOPhet.nl . Hier kun je ieder soort actie aanmelden wat je maar wilt. Van flessen verzamelen tot een heel fietsevenement opzetten. Het mooie van ons eigen platform is dat de donaties die op je actie site worden gedaan rechtstreeks op rekening van Stichting STOPhersentumoren.nl komen.

20150831 140801 resized3) Sportshirt dragen.
Ons sport shirt dragen voor meer awareness. Ze kosten 25 euro per stuk, exclusuef verzendkosten) en zijn van goede kwaliteit (Bioracer). Ze hebben een lange rits aan de voorkant en zakjes op de rug voor versnaperingen. Let op als je er eentje besteld via info@STOPhersentumoren.nl Ze vallen een maat kleiner dan je gewend bent.

schrijven4) Bedrijven aanschrijven.
Veel gemeenten hebben een eigen netwerkorganisatie voor ondernemers. Liosnclub, Rotary, de Ronde Tafel, Soroptimisten, BNI etc. etc. Schrijf deze organisaties aan, laat ze kennis maken met Stichting STOPhersentumoren.nl en de ernstige ziekte die wij vertegenwoordigen. Veel van deze netwerkclubs organiseren jaarlijks een evenement voor een goed doel. Veel bedrijven hebben ook een jaarlijks budget wat ze inzetten voor het goede doel. Vraag ze met jou verhaal erbij, of Stichting STOPhersentumoren.nl hun keuze doel dit jaar mag zijn.

W4Blogog5) Walk4Brains organiseren.
Een Walk4Brains is een jaarlijkse wandeltocht die iedereen kan organiseren. Ter steun van een hersentumorpatiënt, of ter nagedachtenis aan een dierbare, of gewoon omdat je meer onderzoek mogelijk wil maken naar deze vernietigende ziekte. Je kunt je eigen wandeltocht zo klein of groot organiseren als je zelf wilt. Een wandeltocht voor alleen vrienden en familie, of jullie gezin. Of een wandeltocht voor het dorp, de provincie, wie maar wil komen. Wat moet je doen. Je hebt een of meerdere routes nodig. Die zijn meestal wel rondom je woonplaats te vinden. Een bestaande route is makkelijker organiseren. Zorg voor een start- en finishplaats met voldoende parkeerruimte en toiletgebruik. Vele routes hebben een restaurant welke hierin kan voldoen. Vraag de mensen een entreeprijs. Jij bepaalt hoe hoog, de opbrengsten zijn voor de stichting. Je kunt ook een lagere inschrijfprijs vragen, en dan de deelnemers een sponsorbedrag laten meenemen. Zo haal je nog meer donaties op. Gebruik ons Walk4Brains logo voor op social media en de flyers.

 Hoofddinerjpg6) HOOFDdiner organiseren.
Het HOOFDdiner is speicaal voor de mensen die niet sportief zijn, maar toch iets willen bijdragen aan het goede doel. Kijk bij je favoriete restaurant wat ze voor een menu of BBQ vragen. Doe er een bedrag van af en vraag of jij met jouw HOOFDdiner actie voor die prijs bij ze mag eten met je gasten. Bijvoorbeeld eten en 2 drankjes voor 25 euro. Spreek een dag af waarop het kan en begin met uitnodigen. Voor social media en flyers kun je weer ons logo gebruiken. Nodig je gasten uit om voor 50 euro te komen naar jouw HOOFDdiner. Zo heb je zo voor iedere gast een donatie van 25 euro voor hersentumoren onderzoek. Bij 100 man haal je dan 2500 euro op. Je kunt natuurlijk je eigen prijs bepalen. Wij hebben ook wel eens een partner van een patiënt gehad die 250 euro per stoel vroeg….die had er ook entertainment en een veiling bij georganiseerd.

FacebookSSH7) Like onze facebook pagina.
Het klinkt zo klein, maar hoe meer mensen weten van het bestaan van Stichting STOPhersentumoren.nl hoe meer mensen een of meer van bovenstaande hulp gaan geven. En wij hebben veel hulp nodig, dus like graag onze facebookpagina en vraag andere mensen uit je vriendengroep dit ook te doen. https://www.facebook.com/STOPhersentumoren

Buddyknuffeldefkl8) Verkoop onze Buddy.

Stichting STOPhersentumoren.nl heeft haar eigen mascotte. Buddy.  Buddy is een vriend voor moeilijke tijden. Hij kost € 7,95 per stuk. Je kun een hele doos Buddy's bij ons ophalen en de knuffels zelf gaan verkopen. In een doos zitten 24 Buddy's, als je ze hebt verkocht heb je € 190,80 verdiend voor Stichtng STOPhersentumoren.nl. De volledige opbrengst gaat dan naar hersentumoren onderzoek. Ook kun je donaties werven om Buddy's te doneren. Deze Buddy's die je zo verzameld kun je dan later aan een ziekenhuis schenken voor zieke kinderen.

Je kunt ook meehelpen meer donaties te krijgen met de volgende acties:

9) Online bestellen via Sponsorkliks: wij ontvangen dan commissie. klik HIER
10) Vriendeloterij: meespelen met uw lot, wij ontvangen dan een donatie. klik HIER
11) VVV cadeaubon inleveren, wij krijgen daar dan het bedrag als donatie voor. Stuur de VVV bonnen in een gesloten enveloppe naar ons adres: klik HIER


Meer informatie? Stuur ons graag een email op ons adres info@STOPhersentumoren.nl

 

Bekijk de bestaande acties...
Bekijk onderstaande acties en klik op de link om naar de site van het evenement af te reizen. Schrijf je in, samen met je familie, vrienden, collega’s en maken samen het verschil!
  ... of start zelf een actie!
Wil je liever een eigen actie opzetten? Kijk dan bij
'Start een actie' en laat je inspireren.

Heb jij ook een jaarlijkse actie die je hier wilt vermelden? Stuur ons graag een email op ons adres info@STOPhersentumoren.nl met de link naar je actiesite.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!