robertschoemacher

Onderzoek naar hersenkanker staat nog in de kinderschoenen en daar willen wij met uw hulp iets aan doen! Er moet veel meer onderzoek komen naar hersentumoren. Voor een betere toekomst voor alle kinderen die deze verschrikkelijke kankersoort krijgen, omdat iedereen recht heeft op een hoopvolle en gezonde toekomst met minder pijn en zorgen. Opdat deze gezinnen compleet blijven en het hun goed gaat ondanks ziekte en tegenslag. Alle kinderen hebben recht op de beste medische behandeling die er kan zijn!

In 2010 heb ik meegedaan met www.SteppenTegenKanker.nl en samen met honderden anderen ruim 400.000,- euro verzameld. Helpt u ook mee door mee te doen aan een actie of donateur te worden?

ROBERT SCHOEMACHER

janykema

Ik weet hoe het is als je lichaam je in de steek laat” vertelt Jan Ykema. “Bij mij was het mijn eigen schuld, ik moest hard werken om er weer bovenop te komen. Mensen die kanker krijgen, kunnen er niets aan doen en hoe hard ze ook werken vaak is het een oneerlijke strijd. Dat is het verschil. Mijn boodschap is: schrijf jezelf niet te gauw af, ook niet als je kanker hebt. Laat je kop niet hangen. Als je ervoor vecht, kun je er echt nog wat van maken. Daarbij is hoop een hele belangrijke krachtbron. De hoop dat het goed gaat komen. Door mensen om je heen die in je geloven, maar ook door onderzoek wat wordt verricht om genezing te zoeken naar je ziekte. Naar hersentumoren wordt nog veel te weinig onderzoek gedaan, daar is nog veel te weinig hoop om je aan vast te klampen. Dat moeten we veranderen.

Ik was in 2011 bij de www.RideForHope.nl om de deelnemers te laten zien dat ik in ze geloof. Samen verschil maken is mogelijk. Fiets ook 750 kilometer voor de kankerbestrijding of wordt sponsor. Druk meteen op de doneer button en geef hoop!

JAN YKEMA

hans klok

Meer aandacht en meer geld voor onderzoeken naar hersentumoren is meer dan noodzakelijk!. Door het overlijden van mijn grootste fan Ischa (9 jaar) weet ik hoe vreselijk verwoestend een hersentumor in het leven van een kind is. Dat iedere week 2 kinderen dood gaan aan de gevolgen van een hersentumor wil ik niet accepteren. Iedereen zou moeten willen meehelpen de toekomst voor hersentumorpatiënten te verbeteren."

"Ik heb Ischa op zijn laatste dag op aarde een voorstelling gegeven zoals hij het graag wilde, maar hij wilde genezing! Wordt daarom NU donateur van deze goede stichting en klik op de doneer button." 

 HANS KLOK

Onderstaande oproep van Hans werd mogelijk gemaakt door Team Pieken en Dalen om meer onderzoek naar hersentumoren

Hansklokplaatje

 

ankyvangrusnven“Soms is gezond zijn niet meer zo vanzelfsprekend” vertelt Anky van Grusven. In november van 2011 werd haar man Sjef Janssen geopereerd aan een hersentumor. “We konden opgelucht ademhalen, de tumor was goedaardig, maar toch zijn we enorm geschrokken. Soms vergeet je dat het niet vanzelfsprekend is een goede gezondheid te hebben. Op mijn bedrijf zijn we allemaal keihard aan het werk om alles goed te laten verlopen. Dag in dag uit zijn we bezig met de paarden. We waken over hun welzijn, maar vergeten de gezondheid van ons eigen lichaam te waarderen. Het is niet zo normaal  als we altijd maar denken. Als je hoort dat er bij je man een tumor wordt geconstateerd, is ineens alles anders.”

“Sinds mijn achttiende train ik met Sjef. Iedere dag zijn we samen bezig mijn paarden beter te maken. Ik kan en wil met niemand anders trainen. Gelukkig was de tumor goedaardig en kon Sjef geopereerd worden, maar ik weet dat dit niet bij iedereen het geval is. Daarom moet er meer geld beschikbaar komen voor onderzoek naar hersentumoren, zodat er een betere behandeling en een grotere kans op genezing is voor iedereen.”

ANKY VAN GRUNSVEN

Pin it