Doneer nu qxif-angle-right

slutter201018 juni – Vandaag kwam Stichting Jannes Slutter ons een enorme cheque brengen voor meer onderzoek naar hersentumoren. De trotse Moniek Slutter overhandigd Klaske Hofstee een cheque van maar liefst 5000 euro. Beiden vrouwen hebben naar aanleiding van het leed dat hun trof een stichting opgericht. Ze hebben de handen letterlijk ineen geslagen: Zorgen voor een betere toekomst voor de hersentumorpatiënt(jes) en hun naasten. Moniek moest helaas na 5 maanden al afscheid nemen van haar 3 jarige zoontje Jannes.

Op 20 maart kwamen honderden bezoekers naar de Drufabriek te Ulft. Een fantastische locatie voor een pop festival. In drie zalen konden de bezoekers genieten van livemuziek; van smartlappen tot blues, van disco tot rock en ga zo maar door. Van gastspreker, zanger, bezoekers, iedereen zette zich in voor het goede doel:  meer hersentumorenonderzoek. Moniek vertelt op hun website: “Het doet goed om te zien en te horen, dat een hoop mensen het hart op de goede plaats hebben en beseffen dat we het samen moeten doen. Eendracht maakt macht!”
Op naar Jannespop 2011.  Wil je volgend jaar ook van de partij zijn hou dan de site in de gaten voor de ticketverkoop, www.stichtingjannesslutter.nl , maar begin nu alvast met het werven van sponsors via deze link: <sponsorformulier>  Help ons de opbrengsten van deze cheque te verdubbelen! En lever de sponsorformulieren in aan de kassa van Jannespop 2011 of stuur ze direct op naar St. STOPhersentumuoren.nl, Hoofdstraat 88, 3972LC Driebergen.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!