Doneer nu qxif-angle-right

100_9012klZaterdag 17 juli organiseerden hobbykoks Mark van Bommel en Erik de Goor een benefietdiner in Het Raadhuis van Uden, ten bate van de stichting STOPhersentumoren.nl. Het benefietdiner werd door de beide koks opgedragen aan hun rugbymaat Maarten Verwijst, welke in februari van dit jaar overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Doel om het benefietdiner  “Herrie in het Raadhuis” te organiseren was om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze gevaarlijke kankersoort, daarnaast bood het diner de gelegenheid om de gasten op een informele manier beter kennis met elkaar te laten maken. 

“De betrokkenheid van bewoners en ondernemers uit Uden was overweldigend. Alle ingrediënten van het opgediende  5 gangenmenu als ook het uitgebreide wijnarrangement waren volledig gesponsord. Maar ook het gebruik van de locatie, de bloemstukken, als wel het drukken van de menukaarten. De betrokkenheid bleek ook uit de grote belangstelling voor het Benefietdiner zelf, de tafels waren zeer snel bezet. We hadden plek voor 60 gasten terwijl 180 gasten zich hadden aangemeld. We zijn daar blij mee en ook best trots op”, zegt Mark van Bommel.  

100_9008klDe hobbykoks wisten door hun initiatief meer dan € 5.000 op te halen voor STOPhersentumoren.nl welke werd overhandigd aan Carla Verwijst, de weduwe van Maarten. Als inschrijfgeld voor haar deelname aan de actie SteppenTegenKanker van de kankerbestrijdingstichting, waarbij zij de Alpe d’Huez gaat beklimmen op een step deze zomer op 28 augustus. De koks werden ondersteunt door 4 andere collega koks en 7 vrienden en partners voor de bediening van de tafels en een heuse toilletjuffrouw. Na afloop gingen de gasten met een zeer voldaan gevoel naar huis. “Wat is er nou mooier” aldus Erik de Goor, “om je gasten een geweldig heerlijke avond te bezorgen en ook nog het goede doel te mogen steunen”.

Wilt u ook bijdragen aan dit initiatief ? Dan kan dit nog door uw donatie over te maken op rekeningnummer 1364.68.942 tnv STOPhersentumoren.nl ovv Herrie in het Raadhuis.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!