Doneer nu qxif-angle-right

DrukpersenHet boek 1500 Hoofdzaken van onze stichting rolt deze maand van de drukpers. De eerste oplage is duizend exemplaren. Na het drukken van het binnenwerk bij Kerkebosch in Zeist gaat ons boek naar een ander bedrijf om ons boek te binden en van een omslag te voorzien. Iedere omslag zal met de hand worden geplakt. Inmiddels hebben al meer dan 150 mensen 1500 Hoofdzaken besteld.

Eelko L'Abee van Contrast grafische vormgeving uit Leersum heeft ons boek vormgegeven en is tevreden met het prachtige resultaat. Eelko: "Mijn vrouw heeft een hersentumor, dus ik weet als geen ander wat voor impact deze kankersoort heeft. Ik wilde met mijn vormgeving vooral benadrukken wat de schrijfster en de fotografe ook deden in het boek: de verwoestende werking van een hersentumor laten zien. Daarom tref je paginagroot de MRI scan aan in het boek. Liever nog had ik het gedrukt op echt röntgenpapier, maar dan was het boek onbetaalbaar geworden.’’

De coverEen van de drukkers vertelt: "Ik heb al veel gedrukt in mijn leven, maar nog nooit zo’n boek als deze. Het is best heftig om de beelden te zien, maar het is goed dat dit onder de aandacht wordt gebracht. We gaan er een mooi boek van maken en we hopen snel een volgende oplage te mogen drukken".

Klik hier voor een eerder artikel met meer informatie over dit boek.

1500 Hoofdzaken kan vanaf 22 maart geleverd worden, na een donatie vanaf € 25,-.

Voor bestellingen, klik hier.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!