Doneer nu qxif-angle-right

“Zolang ik leef, heb ik toekomst”  zegt George Hansen, 47 jaar. Samen met zijn lotgenote Katja Stumpers, 41 jaar, en een heleboel vrienden en familie organiseren zij aanstaande zaterdag 11 december een benefiet concert BrainpowerLobith. Beide hersentumorpatiënten uit Tolkamer hebben de handen ineengeslagen in de hoop heel veel geld bijeen te sparen voor het mogelijk maken van meer hersentumoronderzoek. En dat is nodig verteld George, “want ondanks alle lieve mensen om me heen, sta ik toch behoorlijk machteloos tegen deze ziekte waarvoor geen genezing mogelijk lijkt. Omdat ik van huis uit een echte doener ben en er niet tegen kan “niets” te doen, heb ik me gestort op het inzamelen van geld voor de stichting STOPhersentumoren.nl.“

Bij je bezoek aan de website www.BrainpowerLobith.nl opent burgemeester Mark Slinkman de homepage. Hij verteld: “Het is hartverwarmend om te zien hoevelen zich ook op het Gelders Eiland inzetten voor dit geweldige doel. Schoolkinderen, particulieren, verenigingsmensen, de middenstand enzovoort. Ik wens de organisatie ontzettend veel succes bij het opzetten van de benefietavond van 11 december a.s., en dank hen voor de mij geboden gelegenheid op die avond ook een klein steentje te mogen bijdragen.”

En de steentjes mogen blijven komen, in de vorm van sponsoring, maar ook in het kopen van een van de toegangskaarten voor het benefietconcert in het Gildehuis te Lobith.

Tickets kosten €10,00 (€ 12,50 aan de kassa) en verkoop en zijn verkrijgbaar bij de volgende adressen:

- Bloemtiek Mieke, Middenstraat 2/B Lobith (0316-542772)
- Service Station Goris, Zwarteweg 1 Tolkamer (0316-543745)
- Opifex, 't Laantje 17 Tolkamer (0316-542372)
- Wentholt Leer en Lederwaren, Didamsestraat 12 Zevenaar (0316-523356)
- Salon Elten, Klosterstrasse 11 Elten (0049-2828-2537)

 Dit nu al fantastische evenement BrainPower zal nog meer opleveren dan alleen geld voor onderzoek; Awareness! Gewoon niet accepteren dat het mogelijk is dat aan deze ziekte mensen binnen zo’n korte tijd overlijden. 

Wij wensen iedereen een geweldige avond toe en……………….wij zijn er bij 11 december. U ook?

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!