Doneer nu qxif-angle-right

Al om 19:00 uur begon de zaal vol te stromen, rond 20:00 uur waren de meeste van de 700 bezoekers binnen in het Gilzenhuis te Lobith. Burgemeester van Rijnwaarden Mark Slinkman heeft de avond op een geweldige manier met veel toewijding aan elkaar gepraat, de optredens van Rattle & Frost, Bij Lobith, Souls Alive, Jam of Gypsys en de Retteketet Showband hebben de zaal letterlijk plat gespeeld. De leerkrachten van De Overlaat maakten de avond nog feestelijker door aan Brainpower een cheque met het bedrag van 5600 euro aan te bieden, bijeengebracht door diverse acties door de leerlingen van De Overlaat.

Tom van Megen, één van de organisatoren: ”We zijn super blij met de opbrengst die we hebben kunnen realiseren en de awareness die we hebben gecreëerd met betrekking tot het broodnodige onderzoek om mensen geconfronteerd met een primaire hersentumor kans op genezing te geven.

Namens Katja, Sjors en 'De vrienden van Stichting STOPhersentumoren.nl' willen wij alle vrijwilligers, sponsors en iedereen die aanwezig was bedanken voor deze bijzondere avond. Blijf kijken op onze site, www.BrainPowerLobith.nl er lopen nog een paar acties die ongetwijfeld weer de nodige euro's opleveren."

{youtube}iV2R4kcX3Iw{/youtube}

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!