Doneer nu qxif-angle-right

Op vrijdagavond 11 juni werd er rondom basisschool Ludger in Beltrum heel wat afgezien. Alle kinderen liepen, kropen, hingen, gleden een rondje rondom de school. De survivalwerkgroep Beltrum had een schitterend parcours uitgezet. Er waren van boomstammen, hooibalen, netten en zelfs een heuse trekker met aanhangwagen  schitterende hindernissen gebouwd.

De kids moesten echt afzien om de ronde af te kunnen maken. Ze werden hartstochtelijk aangemoedigd door hun ouders, de buren, de familie, de oppas en de buurt. Voor ieder gelopen of gekropen rondje ontvingen de kinderen een geldbedrag. Ze hadden zich laten sponsoren en het opgehaalde bedrag ging naar juf Marijke van Hal die als deelnemer van SteppenTegenKanker geld verzameld voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Hiervoor gaat zij op 28 augustus met een step de Alpe d'Huez beklimmen.

Het was een prachtig gezicht om al die kinderen echt te zien ploeteren om de finish te halen. Ze hebben er echt hard voor gewerkt en ze waren dan ook apetrots dat ze juf Marijke van Hal een cheque van 500 euro mochten overhandigen. Echt zelf verdiend hoor !!! Ppffff … het was echt afzien, nu snappen we een beetje beter wat juf Marijke straks gaat doen. Heel veel succes juf Marijke !!! Go, go , go !!!!

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!