Doneer nu qxif-angle-right

Debbie Vallen heeft een singel uitgebracht waarvan de opbrengst geheel ten goede komt voor STOPhersentumoren.nl. De single is getiteld “Levenslang” en laat drie nieuw geschreven nummers horen van de hand van Tony Neef die ook schrijft voor Ruth Jacott en Jeroen van den Boom.

De CD single, die slechts 10 euro kost, ligt vanaf 30 november in de winkels. Debbie heeft de afgelopen weken tal van bedrijven, winkeliers en horecagelegenheden in de regio benaderd met het verzoek of ze een stapeltje singels mocht neerleggen, zodat er veel voor het goede doel kan worden ingezameld. Debbie: “Ze waren stuk voor tuk enthousiast en wilden graag meedoen. Daar ben ik enorm blij mee.” Debbie verteld verder: “Ik heb in mijn omgeving een paar gevallen van hersentumor meegemaakt en ik ben erg onder de indruk van deze stichting. Vandaar dat ik graag een bijdrage wil leveren.”

Wil je ook Debbie haar nieuwste CD kopen of een stapel CD’s voor haar verkopen, of bent u winkelier en wil u  de CD’s op de toonbank neerleggen bel dan naar Debbie: 06–44735887  of mail naar DebbieVallen@live.nl

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!