Doneer nu qxif-angle-right


2 april – Meer dan 80 deelnemers hebben zich al aangemeld om aan onze actie www.SteppenTegenKanker.nl deel te nemen. Samen wordt op zaterdag 28 augustus de Franse berg Alpe d’Huez beklommen met de step! Dat is een enorme sportieve uitdaging. Maar de steppers hebben zich aan nog een grote uitdaging verbonden. Zij willen het geadopteerde hersentumorenonderzoek van € 450.000,- volledig bekostigen. En de eerste € 100.000,- is al binnen!

OSamen je inzetten voor meer hersenkankeronderzoek. Dat staat vooraan bij de beklimming van de Alpe d’Huez deze zomer. Alle steppers gaan in augustus met hun eigen reden naar boven, de een om een hersentumorpatiënt te steunen, de ander om een naaste te gedenken, omdat deze de strijd al heeft verloren. En tussen alle sportievelingen zitten ook een paar hersentumorenpatiënten zelf die mee steppen. Hoe verschillend de reden ook is om mee te doen, allemaal gaan ze voor hetzelfde doel: “Meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk maken”.

Nico Faaij, hersentumorpatiënt, vertelt: “Het is overweldigend hoe iedereen zich de schouders er onderzet, dit geeft mij als patiënt en initiatiefnemer zo vreselijk veel kracht om door te vechten. Te weten dat eindelijk na zo vele decennia van nalatendheid meer onderzoek komt naar deze gevaarlijke kankersoort. Dat dan eindelijk de sterftekans voor hersenkanker van 99,7% naar beneden zal gaan. Het is geweldig dat SteppenTegenKanker zoveel support krijgt. Samen hebben we met deze actie al ruim € 100.000,- opgehaald. Echter het wetenschappelijk onderzoek wat wij hebben geadopteerd kost € 450.000,-. Wij willen daarom graag met 300 steppers de berg op steppen en veel en veel meer geld ophalen!”

Step mee en meld je aan op info@SteppenTegenKanker.nl of sponsor een van de deelnemers. Zie voor meer informatie en inspiratie www.SteppenTegenKanker.nl

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!