Doneer nu qxif-angle-right

Jannes SlutterHet zal je maar gebeuren; je hebt een superleuk gezinnetje met 2 fantastische zoontjes, alles gaat voor de wind en dan blijkt plotseling, binnen een paar dagen, stort je vertrouwde veilige wereld compleet in elkaar.

Dit gebeurde gezin Patrick en Moniek Slutter, met zoontjes Siep en Jannes. Jannes is 3 jaar als hij 2 weken na zijn verjaardag ziek wordt. Een paar weken later was de diagnose een feit. Jannes heeft een hersentumor met uitzaaiingen in zijn ruggenmerg. Na ruim 4 maanden overlijd Jannes op 17 april 2009.

Zijn familie kan zich niet zomaar neerleggen bij zijn dood en richt de Stichting Jannes Slutter op, waarmee ze wat wil doen voor ouders met kinderen in vergelijkbare situaties. Met de stichting houdt ze een jaarlijks benefietfestival genaamd Jannespop. Om geld in te zamelen voor financiële ondersteuning van families die hetzelfde meemaken, maar ook voor hersentumoronderzoek. Voor dat laatste wordt nu samengewerkt met STOPhersentumoren.nl. En wij zijn heel blij dat wij de handen in een kunnen slaan.

Jannespop 2010Aanstaande zaterdag 20 maart is het 2e concert voor meer hersentumoronderzoek: Jannespop 2010 en een deel van het verzamelde geld zal nu naar Stichting STOPhersentumoren.nl gaan.

Klik hier voor kaartverkoop Jannespop 2010

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!