Doneer nu qxif-angle-right

Steppen lukt haar niet, maar Marijke Nuchelmans wilde zich wel inzetten voor hersenkanker. Zij schreef daarom een prachtig lied “STOP the Rain”om met de inkomsten die hieruit verdient worden bij te kunnen dragen aan meer hersentumorenonderzoek. Zaterdag 8 mei zal ze het lied voor het eerst laten horen op het benefietconcert SteppenTegenKanker te Rotterdam.

De titel van haar lied is “STOP the Rain”. Marijke liet zich voor de tekst van het nummer deels inspireren door de verhalen en ervaringen van haar vrienden. Daarnaast verwijst zij met de laatste zin van het refrein: “We’re gonna climb the highest mountain to stop the rain” naar de actie van de steppers die de Alpe d’huez op gaan steppen om geld in te zamelen voor de stichting STOPhersentumoren.nl. Iedereen kan iedereen het lied downloaden voor 2,99 euro. De volledige opbrengst gaat naar onze stichting!

Bij Marijke haar vrienden Carola en Eelko L’Abee is hersenkanker al jaren het gesprek van de dag sinds dit noodlot in juli 2004 Carola trof. De levensverwachting van Carola is onbekend, de doktoren konden niet alles van haar hersenkanker weghalen. Zolang de tumorcellen zich "koest" houden gaat het goed. Maar Eelko houdt zich niet koest. Hij beklom vorige jaar 4x met de step de Alpe d’Huez en is van plan dit jaar dit record te verbeteren. Eelko vindt het geweldig dat hun goede vriendin Marijke daarom de inkomsten van dit lied aan de Stichting doneert. “Alles helpt om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken, maar dit is wel een hele mooie manier” Carola vertelt “Wij draaien dit liedje elke dag nu. Het geeft zoveel kracht en hoop het is zo een prachtig mooi lied om naar te luisteren, het ontroerd mij elke keer weer”

`STOP the Rain` een lied ter steun en troost voor een iedereen die in het leven moet knokken tegen een ziekte.
Je kunt het lied “STOP the Rain” vanaf 8 mei downloaden via deze link: www.legaldownload.net/STOPhersentumoren

Meer informatie over Marijke is te vinden op www.Reddish.nl

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!