Doneer nu qxif-angle-right

Limburgs Mooiste Team STOPhersentumoren.nl5 juni –  Zaterdag was de wielerklassieker Limburgs Mooiste. Een prachtige maar loodzware uitdaging voor fietsrecreanten. De verschillende routes lopen over verkeersarme, toeristisch zeer aantrekkelijke wegen in Zuid-Limburg en aangrenzende gebieden in België en Duitsland. De tocht is in zwaarte en karakter vergelijkbaar met de Amstel Gold Race. Veel korte klimmen, draaien en keren. Soms lopen de routes over smalle wegen die niet altijd in optimale conditie zijn. Dit jaar trok de wielertocht 20.000 deelnemers, waaronder een team wat uitkwam voor STOPhersentumoren.nl.

limburgsmooisteteam

Met hun oranje wielershirts fietsten zij opvallend tussen de deelnemers mee. Niet alleen waren de wielrenners de uitdaging van de wielertocht aangegaan, maar ook van het sponsoren zoeken. Zij hebben hierdoor 3.200,- euro bijeengefietst voor het goede doel. Een dubbele prestatie. De Stichting Stophersentumoren bedankt alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage!

Na deze geslaagde wielertocht voor Stichting Stophersentumoren zal de familie Pasman de actie volgend jaar weer organiseren om nog meer sponsoren en enthousiaste wielrenners aan te trekken. Wilt u ook meefietsen en geld werven voor hersentumoren onderzoek?  Neem dan contact op met Robin Pasman via e-mailadres: robinpasman@hotmail.com   En begin alvast met het zoeken naar sponsoren met ons sponsorformulier. Klik hier.

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!