Doneer nu qxif-angle-right

12 april – Bij Fitland Uden aan de Udenseweg werd maandagavond twee uur lang gesport voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Tijdens een afwisselende en vermoeiende Megaworkout konden vele sportievelingen zich ondermeer uitleven met Spinning, Body Pump, Body Attack en Zumba.

De workout werd in meerdere zalen gegeven in blacklight, wat het geheel een apart sfeer gaf. De deelnemers vonden het allemaal prachtig om niet alleen aan de workout mee voor een betere conditie, maar vooral ook hiermee steunden het goede doel te steunen. De opbrengst van de avond – evenals de consumpties en de verloting van een schilderij van Elly Smits – gaat naar de hersentumoren onderzoek. Een van de deelnemers, Han Manders, heeft zelf een hersentumor gehad. “Dit is zo geweldig mooi dat iedereen zich in het zweet werkt voor meer hersentumoren onderzoek” vertelt Han,“hersentumoren onderzoek kent nagenoeg geen vooruitgang de laatste decennia door gebrek aan financiën. Er moet dan ook een enorme inhaalslag worden gemaakt om de genezingscijfers recht te trekken met andere kankersoorten”. Dat is ook de reden dat Han op 28 augustus de Alpe d’Huez gaat beklimmen met de step. Meer hersentumoren onderzoek is nodig wil de toekomst voor deze patiëntengroep snel veranderen. Maar liefst een bedrag Masaal spinnen voor het goede doel Stichting STOPhersentumoren.nl.van € 375,00 werd door al deze sportievelingen bij elkaar gezweet.

Niet alleen geld bracht deze workout bijeen, ook 2 nieuwe deelnemers voor www.SteppenTegenKanker.nl. Op de foto zie je Carla Verwijst heel druk trainen. Zij verloor afgelopen maand februari haar man Maarten Verwijst aan de gevolgen van een hersentumor. Zij en een vriend van Maarten zullen op 28 augustus ook de berg trotseren voor meer geld naar hersentumorenonderzoek.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!