Doneer nu qxif-angle-right

Zaterdag 23 april 2011 zijn er weer heel veel sponsoren nodig. Dan wordt voor de 3e maal www.jannespop.nl georganiseerd in de voormalige DRU fabriek te Ulft. Twee maanden voor het overlijden van kanjer Jannes, werd op 29 januari 2009 de stichtingjannesslutter.nl opgericht.  De stichting voorziet gezinnen financieel te ondersteunen in kosten die gemaakt zijn ten gevolge van hun ziekte, maar ook heeft de Stichting Jannes Slutter haar krachten gebundeld met de Stichting STOPhersentumoren.nl.

Jannes, stierf op 17 april 2009, 1 dag voor de verjaardag van zijn grote broer Siep, op 3-jarige leeftijd aan de gevolgen van een medulloblastoom graad 4, hersenkanker. Jannes was een entertainer. Een doorzetter, maar bovenal een lief sociaal manneke. Jannes heeft menigeen geleerd wat kracht, doorzettingsvermogen en onvoorwaardelijke liefde inhoudt en dit willen we graag aan andere ouders en kinderen doorgeven die in een vergelijkbare situatie verkeren. Al snel werd besloten dat deze stichting die zijn naam draagt moest blijven bestaan. Dan heeft Jannes niet voor niets geleefd!  Daarom is besloten om een jaarlijks terugkerend benefietfestival Jannespop te organiseren.  

Kinderen en volwassenen met ongeneeslijke kanker hebben ook recht op een toekomst!

Daarom vragen wij U: kom naar of sponsor JANNESPOP 2011. Met een bijdrage geeft u ons écht een steun in de rug. Maar veel belangrijker is dat u en/of uw bedrijf meehelpt om een nieuwe generatie hersentumorpatiëntjes een betere kans te geven op een toekomst.

Heeft u interesse en bent u bereid om dit jaar onze Jannespop sponsor 2011 te worden; meld u dan aan, kijk op onze site www.Jannespop.nl en email naar: info@jannespop.nl .

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!