Doneer nu qxif-angle-right

Gaat u de Nijmmeegs4daagse lopen en wilt u gelijktijdig ook nog het goede doel steunen? Loop dan voor meer onderzoek naar hersenkanker en laat uw sportieve prestatie sponsoren. Van de duizenden mensen die mee lopen in Nijmegen zijn er vele die voor een goed doel lopen, want lopen is hopen. Hopen op het versneld naar voren halen van een betere behandeling voor hersentumorpatiënten. Omdat wij allemaal graag een ieder die ziek wordt de meest goede zorg gunnen.

Ook de zusjes Silvie en Stefanie Poelmann lopen dit jaar weer voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Een aantal jaren geleden kreeg hun vader de diagnose van een kwaadaardige hersentumor. Gelukkig gaat het hem naar omstandigheden nog steeds redelijk goed, maar de zusjes weten als geen ander dat dit zo kan veranderen. Er is dringend meer geld nodig voor onderzoek. En daar trekken zij maar wat graag de wandelschoenen voor aan. Zie maar naar hun filmpje op Hart van Nederland hieronder. Wilt u samen met Silvie en Stefanie een team vormen? Mail dan naar: Poelmannsilvie [@ ] hotmail.com

Voor elke euro die u inzamelt, voor elke stap die u zet voor STOPhersentumoren.nl, komt een betere behandeling voor hersenkanker met rasse schreden naar voren!

{youtube}d40XPCMcUgY{/youtube}

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!