Brain Awareness Week

Tijdens de Brain Awareness Week van 14 maart tot en met 19 maart geven wij het informatieboekje “Hersentumoren, Samen verschil maken” uit.  Een prachtig vorm gegeven boekje met mooie indrukwekkende verhalen hoe mensen spontaan geld inzamelen voor onderzoek naar hersentumoren. Een boekje om kracht uit te putten.  Doctoren,  patiënten, naasten, kinderen, volwassenen, iedereen doet zijn verhaal. Over hoe hij of zij de wereld weer een klein stukje beter maakt.

voorkantAls je te maken krijgt met kanker staat je wereld op zijn kop. Echter wat veel kracht en veel kwaliteit van leven geeft is om de negatieve kant van je ziekte om te buigen in een positieve zingevende manier. Om naast het eigen gevecht te zorgen voor meer manieren om onderzoek naar je ziekte mogelijk te maken. Het boekje “Hersentumoren, Samen verschil maken” nodigt je hiervoor uit. Allerlei ideeën worden van de hand gedaan. Omdat samen verschil maken mogelijk is. Sinds de stichting STOPhersentumoren.nl in 2007 is opgericht, is hersentumorenonderzoek met meer dan 500%  gestegen. Dat is slechts het begin van wat nodig is, om een achterstand van 4 decennia in te halen zijn miljoenen nodig. Wij nodigen daarom iedereen uit ook leuke acties te bedenken om aan een betere toekomst voor hersentumoronderzoek bij te dragen.

Wil je het informatie boekje ook in huis hebben, download het HIER

Wil je het boekje verspreiden in je naaste omgeving, mail dan naar info@STOPhersentumoren.nl of je er een aantal toegestuurd kan krijgen of af kunt halen in Driebergen. Het boekje wordt gesponsord aangeboden, dus zolang de voorraad strekt.

Voer actie

Maak gratis en binnen een paar minuten een totaal eigen actiepagina met betaalmodule aan.

Laat iedereen zien waar je voor gaat en begin online donaties te werven op www.STOPhet.nl

StopBrains STOPhet actie voor stophersentumoren hersentumor onderzoek

Lotgenoten contact

Het is fijn om met anderen te praten die in soort gelijke situaties zitten.

facebookicon

STOPhersentumoren.nl heeft daarvoor de grootste lotgenoten contact groep. Klik HIER om daartoe toegang te krijgen.

Blogs

Lees de verhalen van onze bloggers, mensen die allemaal iets te maken hebben met hersentumoren.

Wat maken zij mee?
Van patiënt tot naaste, van onderzoeker tot arts. Iedereen kan bloggen. Lees of blog je met ons mee?

Klik HIER om naar de bloggers toe te gaan.

   logo hersentumor blogger blogs stophersentumoren