Doneer nu qxif-angle-right

Tijdens de Brain Awareness Week van 14 maart tot en met 19 maart geven wij het informatieboekje “Hersentumoren, Samen verschil maken” uit.  Een prachtig vorm gegeven boekje met mooie indrukwekkende verhalen hoe mensen spontaan geld inzamelen voor onderzoek naar hersentumoren. Een boekje om kracht uit te putten.  Doctoren,  patiënten, naasten, kinderen, volwassenen, iedereen doet zijn verhaal. Over hoe hij of zij de wereld weer een klein stukje beter maakt.

voorkantAls je te maken krijgt met kanker staat je wereld op zijn kop. Echter wat veel kracht en veel kwaliteit van leven geeft is om de negatieve kant van je ziekte om te buigen in een positieve zingevende manier. Om naast het eigen gevecht te zorgen voor meer manieren om onderzoek naar je ziekte mogelijk te maken. Het boekje “Hersentumoren, Samen verschil maken” nodigt je hiervoor uit. Allerlei ideeën worden van de hand gedaan. Omdat samen verschil maken mogelijk is. Sinds de stichting STOPhersentumoren.nl in 2007 is opgericht, is hersentumorenonderzoek met meer dan 500%  gestegen. Dat is slechts het begin van wat nodig is, om een achterstand van 4 decennia in te halen zijn miljoenen nodig. Wij nodigen daarom iedereen uit ook leuke acties te bedenken om aan een betere toekomst voor hersentumoronderzoek bij te dragen.

Wil je het informatie boekje ook in huis hebben, download het HIER

Wil je het boekje verspreiden in je naaste omgeving, mail dan naar info@STOPhersentumoren.nl of je er een aantal toegestuurd kan krijgen of af kunt halen in Driebergen. Het boekje wordt gesponsord aangeboden, dus zolang de voorraad strekt.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!