Doneer je VVV Cadeaubon

Het spreekt voor zich dat wij er alles aan zullen doen om het onze donateur zo gemakkelijk mogelijk te maken, daarom kan men vanaf heden doneren met de VVV Cadeaubon. VVV-Nederland te Leersum heeft Stichting STOPhersentumoren.nl ingeschreven bij de Stichting Landelijke Geschenkbon als acceptant van de VVV Cadeaubon.

Op je verjaardag, tijdens de feestdagen bij jubilea of andere gelegenheden krijg je vast wel een of meer VVV Cadeaubonnen cadeau. Het kan zijn dat je deze met veel plezier gebruikt om iets leuks voor te kopen. Een nieuwe mogelijkheid is de waarde van de VVV Cadeaubon te doneren aan Stichting STOPhersentumoren.nl, want hoe vaak verdwijnt de bon in een lade en kom je hem na jaren weer eens tegen. VVV Nederland biedt de mogelijkheid om de Cadeaubon charitatief te benutten! Ben jij in het bezit van een VVV Cadeaubon en wil je hiermee ons steunen? Doneer dan vandaag nog jouw VVV Cadeaubon aan hersentumoronderzoek. Op sympathieke wijze lever je hiermee een bijdrage aan het welzijn van een ander mens.

Wil je een actie starten voor het mogelijk maken van meer hersentumorenonderzoek, maar je vindt het moeilijk je goede doel aan de gulle gever voor te leggen? Vanaf vandaag is het dus mogelijk om als cadeau een VVV cadeaubon te vragen in plaats van een donatie. Dat is anoniem en discreet, en jij bepaalt wat er met de aan jou geschonken cadeaubonnen gebeurt.

Om je VVV Cadeaubon te doneren aan STOPhersentumoren.nl, kun je deze compleet (deel A + B) in een gefrankeerde envelop opsturen naar ons adres, St. STOPhersentumoren.nl, Hoofdstraat 88, 3972LC Driebergen.

Sinds vandaag staat het logo duidelijk op onze website, zodat wij als acceptant herkenbaar zijn. Meer informatie over de VVV Cadeaubon vindt u op www.vvvcadeaubon.nl