Doneer nu qxif-angle-right

lmcheque2011klIn de stromende regen van start gaan, met maar één doel: de tocht willen uitfietsen. Dat wilden de deelnemers die Limburgs Mooiste fietsten ten behoeve van STOPhersentumoren.nl. Met meer dan dertig deelnemers over verschillende fietsroutes verdeeld haalden ze 6.600,- euro op voor de enige stichting in Nederland die zich 100% inzet voor hersentumoren onderzoek.

Samen met Jan Pasman en Jeroen Hamers heeft Robin Pasman voor de tweede keer het initiatief genomen om een actie voor STOPhersentumoren te organiseren tijdens Limburgs Mooiste. Robin: "Het weer haalde de teamspirit niet naar beneden, het verbroederde juist, want iedereen wist waarvoor ze aan het fietsen waren." Alle fietsers willen meer onderzoek mogelijk maken voor een van de gevaarlijkste kankersoorten die er nog bestaat. Zo deed Loesje deed mee voor haar zus Geertje, nog maar 26 lentes jong vecht zij tegen haar hersenkanker. Zij haalde met haar actie het grootste gedeelte binnen van de cheque. Daarvoor werden zelfs beschermengelen ingezet, sleutelhangers die werden verkocht voor wie er maar eentje wilde hebben. "Om maar zoveel mogelijk geld bijeen te verzamelen" zegt Robin, "Daar zijn ze in geslaagd. Evenals het uitfietsen van de zware tocht. Volgend jaar organiseren wij dit opnieuw, maar dan willen we wel weer graag het zonnetje er bij, dat fietst toch een stuk prettiger." Vorig jaar haalde Robin met zijn initiatief 3.200,- euro op voor hersentumoronderzoek.

Meer informatie over meefietsen van Limburgs Mooiste voor hersentumorenonderzoek? Mail met Robin, limburgsmooiste2011@gmail.com 

lmtocht2011lmbord2011lmregen2011

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!