Doneer nu qxif-angle-right

fransilseklWoensdag 26 oktober werd Frans van de Kerkhof voor 1,2 miljoen kijkers live geopereert aan zijn hersentumor. Deze week mocht hij dan naar huis.

Frans van de Kerkhof is donderdag 10 november weer thuis gekomen na zijn operatie live op woensdag 26 oktober. Naar aanleiding van zijn oproep heeft STOPhersentumoren.nl  300 euro ontvangen aan donaties van kijkers en daar deed zijn dochter Ilse, hier op de foto met haar vader en de cheque, nog eens het bedrag van 732 euro bij, verzameld onder vrienden, familie en collega’s.

Wij bedanken alle donateurs die hun harten hebben open gezet om aan de oproep van Frans gehoor te geven en wensen Frans en zijn naasten voor de toekomst heel veel goeds toe.

Omdat Frans een fietser is opperen sommige mensen om voor Frans te gaan fietsen het komend jaar. Voor Stichting STOPhersentumoren.nl kun je deelnemen aan twee evenementen. De www.RideForHope.nl een 3 daagse fietstocht voor de kankerbestrijding in Nederland. Of wil je 3 maal een berg verzetten voor hersentumoronderzoek dan kun je meefietsen met www.3Bergentocht.nl

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!