Doneer nu qxif-angle-right

Stichting STOPhersentumoren.nl heeft een bijzondere donatie ontvangen van tassen en modeaccessoirelijn ontwerpster Geertje Kessels (26 jr) van Baggy Bash. Zij doneerde 100 “Guardian Angels.” Omdat iedereen wel een bescherm engeltje kan gebruiken en omdat ze vindt dat er dringend meer onderzoek moet komen naar de genezing van hersentumoren.  

Geertje Kessels ontdekte haar ontwerppassie al op vroege leeftijd. Toen ze nog maar 2 jaar jong was zat ze al achter de naaimachine te oefenen. Nadat ze haar opleiding Fashion en Design succesvol had afgerond startte ze medio 2008 met haar eigen zaak: Baggy Bash, een trendy tassen en modeaccessoirelijn. Op 6 december 2010 werd bij Geertje een kwaadaardige hersentumor geconstateerd (Glioblastoma Multiforme Graad 4). Sindsdien staat haar leven op z'n kop. Inmiddels is ze 2 hersenoperaties, 30 bestralingen en verschillende chemo kuren verder. De toekomst is erg onzeker geworden, maar Geertje staat nog altijd even positief in het leven. Omdat Geertje veel op bed ligt, heeft ze samen met haar moeder  druk gewerkt aan de Guardian Angels die zij wilde doneren aan de stichting.

Wie wil er niet een beschermengeltje hebben? Strijd samen met Geertje voor meer hersentumorenonderzoek en koop een of meer van haar prachtige zilverkleurige Guardian Angels in onze webshop. Klik op de volgende link om direct te bestellen:  Guardian Angel

Let op: de voorraad is beperkt!

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!