Doneer nu qxif-angle-right

Bij Bianca Zwart is ruim anderhalf jaar geleden een kwaadaardige hersentumor ontdekt en na een jaar van operatie, bestraling en chemokuren, is zij strijdbaar als nooit tevoren. Haar man en zus kunnen natuurlijk niet achterblijven en willen graag bekendheid geven aan de Stichting STOPhersentumoren.nl.

Afgelopen Hemelvaartsdag hebben Corné Kempen, man van hersentumorpatiënte Bianca, en haar zus Chantal Zwart hard gelopen om geld in te zamelen. Corné heeft gelopen voor wat ie waard was en................. het werd een 4e plek, helaas net geen podiumplaats en daarmee heeft hij net niet met het shirt de voorpagina gehaald, maar dat is nu wel meteen één van de volgende doelen geworden! Volgend jaar gaan wij weer en iedereen mag zien waarvoor wij hardlopen, omdat meer onderzoek naar hersentumoren zo vreselijk hard nodig is.

Het is heel belangrijk dat meer mensen een steentje bijdragen, zodat we samen een vuist kunnen maken tegen hersenkanker. Hoe meer geld er beschikbaar komt, hoe meer onderzoek er kan worden gedaan, hoe meer onderzoekers aan het werk kunnen worden gezet, hoe sneller er een betere behandeling komt voor hersentumorpatiënten!

Foto van links naar rechts: Corné Kempen, inspirator Bianca Zwart en Chantal Zwart.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!