Doneer nu qxif-angle-right

Op 25 juni zal ik, Loesje Kessels, Limburgs Mooiste fietsen voor de Stichting STOPhersentumoren.nl. Deze tocht zal ik samen met familie en vrienden fietsen voor iedereen die vecht tegen kanker maar vooral voor mijn zus Geertje, 26 jaar, bij wie in december 2010 een kwaadaardige hersentumor werd geconstateerd. Terwijl zij haar droom aan het verwezenlijken was met het ontwikkelen van haar eigen tassen- en modeaccessoires merk nam het leven voor haar een uiterst vervelende wending. Iedere dag levert zij een zware strijd tegen haar hersentumor, maar dit doet zij keer op keer met een heel positieve houding; de lach op haar gezicht verdwijnt niet. Daarom zullen wij voor één dag ook een strijd leveren en hebben jullie hulp daar hard bij nodig! 

Op 6 december 2010 werd er bij mijn zus van 26 jaar een kwaadaardige hersentumor geconstateerd (Glioblastoma Multiforme Graad 4). Sindsdien staat ons leven op z'n kop. Inmiddels is ze 2 hersenoperaties, 30 bestralingen en verschillende chemo kuren verder en staat ze nog altijd even positief in het leven. Zelf woonde en werkte ik in het buitenland maar heb me vanaf 6 december weer in Nederland gevestigd om zo veel mogelijk bij mijn zus te zijn.  Ik heb uw steun hard nodig, aangezien er jaarlijks 1500 medemensen met hersenkanker bij komen! Wilt u mij helpen een betere behandeling mogelijk te maken tegen hersentumoren door mee te fietsen of mij te sponsoren?  

Wil je meefietsen?

Meld je aan bij onze club wielrenners (nu al 31 deelnemers): limburgsmooiste2011@gmail.com

Wil je mij, en dus Geertje steunen in haar strijd tegen haar hersentumor?

Maak een sponsorbedrag over op rekeningnummer 1364.68.942 te name van Stichting STOPhersentumoren.nl te Driebergen, onder vermelding van Limburgs Mooiste 2011 : Loesje Kessels. Als je jouw e-mailadres ook opgeeft, houden wij je uiteraard op de hoogte van wat deze actie heeft opgebracht.

Daarnaast zijn we op zoek naar bedrijven die ons zouden willen sponsoren. Bij voldoende steun vanuit bedrijven zorgen we voor wielershirts waarop de logo's van de bedrijven gedrukt staan. Wellicht wil jouw bedrijf ook meedoen of ken jij een bedrijf dat ook mee wil doen?

 Wij hopen op heel veel steun zodat de actie een ongekend succes wordt. Alvast enorm bedankt!

 Veel groetjes, Loesje Kessels Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!