Doneer nu qxif-angle-right

nijmeegsesensklDe Nijmeegse4daagse heeft dit jaar voor het eerst een eigen site waarop ingeschreven wandelaars hun 4daagse in het teken kunnen stellen van het goede doel. Via de site www.devierdaagsesponsorloop.nl kun je je 4daagse koppelen aan STOPhersentumoren.nl. Vele wandelaars kozen dit jaar om meer hersentumoronderzoek mogelijk te maken. Hieronder stellen wij er een paar voor;

Silvie en Stefanie Poelmann
Wie ben je?
Opgegroeid met de vierdaagse langs de route als kind in Malden, daarna jaren mezelf gestort in de Zomerfeesten en 7 jaar geleden gaan lopen door een weddenschap. En ik moet zeggen, hoe leuk de Zomerfeesten ook zijn, het meelopen overtreft toch alles!
Waarom loop je voor STOPhersentumoren.nl?
De reden van mijn deelname is niet omdat ik nou zo'n wandelliefhebber ben, maar toch echt dat mysterieuze vierdaagse virus... Na de eerste keer dacht ik dit nooit meer te doen, maar zoals bij zo velen ging het toch weer kriebelen. Dat is nu inmiddels 7 jaar geleden! Vanwege familieomstandigheden ben ik een aantal jaar geleden in contact gekomen met deze stichting. Hun enthousiasme werkt zo aanstekelijk om mij ook dit jaar weer in te zetten voor dit goede doel, zodat er geld ingezameld wordt voor onderzoek naar hersenkanker. De vierdaagse is hier een perfect middel voor!
Opgehaald?
2.965,- euro!

Gert jan Meijering
Wie ben je?
Ik ben Gert-Jan Meijering, 34 jaar en getrouwd. Samen hebben wij 3 kinderen. Ik ben al jarenlang vrijwilliger bij de voetbalvereniging in het dorp, en bij de zaalvoetbal vereniging.
Waarom loop je voor STOPhersentumoren.nl?
Ik vind het een prestatie en een uitdaging. Toen ik 4 jaar geleden voor het eerst liep, deed ik dit op eigen initiatief voor de stichting KIKA. Met die eerste keer, was gelijk "het virus" gestart. Na de eerste keer lopen voor KIKA, blijf ik het een goed idee vinden om mijn wandeling te koppelen aan een goed doel. Dit jaar kies ik voor dit doel omdat een goede vriend uit ons elftal is getroffen door "iets kwaadardigs" in zijn hersenen. Inmiddels gaat het gelukkig al beter met hem!
Opgehaald?
2.300,- euro!

Ad Over de Vest
Wie ben je?
Ad stept dit jaar niet, maar wandelt!
Waarom loop je voor STOPhersentumoren.nl?
Ik loop voor de prestatie, gezelligheid en om geld binnen te halen voor de stichting STOPhersentumoren.nl. Vorig jaar ben ik met de step de Alpe d'Huez opgestept (www.steppentegenkanker.nl). Ook dit jaar wil ik mijn steentje bijdragen.
Opgehaald?
180,- euro!
nijmeegsecenlCobie en Larissa Rutten
Wie ben je?
Wij Cobie en Larissa Rutten hebben dit jaar voor de vierde keer de Nijmeegse vierdaags gelopen. Ons nichtje Marjolein kwam ons voorheen altijd even een heerlijke massage geven na het lopen en zo ook vorig jaar. Donderdagavond belde ze op dat haar vriend Richard zo’n hoofdpijn had dat ze toch even naar het ziekenhuis gingen. Later die nacht is hij met spoed geopereerd aan een hersentumor. Onze wereld stortte in en we hebben die dag met een rotgevoel rond gelopen.
Waarom loop je voor STOPhersdentumoren.nl?
Wij waren al van plan dit jaar voor een goed doel te lopen en toe dit vorig jaar gebeurd wisten we meteen voor welk goed doel we gingen! Andere familieleden, familie Bull, hebben ook mee gelopen voor Richard. Samen zijn we sterk. Tijdens het lopen hebben we shirtjes en jassen gedragen met het logo van stichting STOPhersentumoren.nl en we hebben heel veel reacties gehad. We hopen dat we Richard nog heel lang bij ons mogen hebben.
Opgehaald?
1900,- euro!

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!