Doneer nu qxif-angle-right

De heer Piet van Schijndel, Raad van Bestuur Rabobank en Stichting STOPhersentumoren.nl slaan de handen in elkaar in de strijd tegen hersenkanker. Deze week vertelde de heer Piet van Schijndel het mooie nieuws dat zowel de Rabobank als bouwonderneming Heijmans NV Stichting STOPhersentumoren.nl een flinke donatie geven om meer hersentumoronderzoek mogelijk te maken.

Beide bedrijven zijn onder de indruk van Stichting STOPhersentumoren.nl en het ontstaan van onze stichting. “Met de wetenschap dat een zo ernstige kankersoort zo om geld verlegen zit konden wij niet achter blijven” aldus Piet van Schijndel.

Hij hoopt dat met hun donatie naast Heijmans NV nog vele ander grote bedrijven de stap willen zetten om STOPhersentumoren.nl te ondersteunen. STOPhersentumoren.nl is een initiatief voor ons allemaal waarbij de donaties direct aan de doelgroep ten goede komen en heel concreet te zijn.

Rabobank Nederland is zelf zeer maatschappelijk betrokken. Met eigen goede doelen fondsen en lokale goede doelen bestedingen van de Rabobank vestigingen wil de Rabobank graag nauw verbonden zijn bij de samenleving waar wij allemaal deel van uitmaken.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!