RideforHope op de fietsbeurs

De Fiets en Wandelbeurs is de leukste en grootste beurs in Nederland voor fietsers en wandelaars. In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal; als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke uitdaging in onbekende afgelegen gebieden. Dit jaar voor het eerst was er een stand van de RideforHope. De nieuwste fietstocht van Nederland. Voor het goede doel in het zadel. Een prachtige combinatie van vrijetijdbesteding en zingeving.

Op 26 en 27 februari bezochten 22.100 mensen de Fiets en Wandelbeurs in de RAI te Amsterdam. Vele van deze bezoekers kwam langs stand 11.F.44 alwaar een heel team vrijwilligers de nieuwe wielerronde RideforHope stonden te promoten.  Een fietstocht om in 3 dagen door alle 12 provinciën van Nederland te fietsen en daarmee heel veel geld bijeen te verzamelen voor een van de gevaarlijkste kankersoorten die er nog is; hersentumoren. Voor de meest voorkomende hersentumor is slechts 0,3% genezings mogelijk. Dit dramatisch lage percentage is onder andere het gevolg van decennia lang nauwelijks geld toebedeeld krijgen. En dus nauwelijks wetenschappelijke onderzoeken kunnen financieren. Daar gaat nu verandering in komen. De RideforHope wil de komende jaren heel veel geld naar de bestrijding van hersenkanker laten gaan en de hoop veranderen in genezing.

Veel bezoekers waren zeer positief over dit nieuwe initiatief van STOPhersentumoren.nl. Schrijf je ook in via de site www.RideforHope.nl  Inschrijving voor dit jaar is tot 25 mei mogelijk, en deelname kan individueel of in een team.

Voer actie

Maak gratis en binnen een paar minuten een totaal eigen actiepagina met betaalmodule aan.

Laat iedereen zien waar je voor gaat en begin online donaties te werven op www.STOPhet.nl

StopBrains STOPhet actie voor stophersentumoren hersentumor onderzoek

Lotgenoten contact

Het is fijn om met anderen te praten die in soort gelijke situaties zitten.

facebookicon

STOPhersentumoren.nl heeft daarvoor de grootste lotgenoten contact groep. Klik HIER om daartoe toegang te krijgen.

Blogs

Lees de verhalen van onze bloggers, mensen die allemaal iets te maken hebben met hersentumoren.

Wat maken zij mee?
Van patiënt tot naaste, van onderzoeker tot arts. Iedereen kan bloggen. Lees of blog je met ons mee?

Klik HIER om naar de bloggers toe te gaan.

   logo hersentumor blogger blogs stophersentumoren