Doneer nu qxif-angle-right

bospopgitaarronwoodsigneerdklOoit een gitaar in bezit gehad die gesigneerd is door een Beatle en een Rolling Stone? Ongeveer een half jaar geleden gaf Bospopvrijwilliger Patrick Adriaens een gitaar. Hij zei: "Jullie mogen hem voor niks hebben en alles wat je er voor krijgt is voor jullie actie SteppenTegenKanker`. Nu vertegenwoordigt deze gitaar een scala aan handtekeningen van zeer bekende artiesten uit de hele wereld.

Vier van de steppers van het team www.opdestepdebergop.nl  hebben een hechte band met het festival Bospop. Ze zitten al jaren en jaren in het bestuur of helpen als vrijwilliger. Na overleg met het bestuur kregen zij een stand aangeboden en de mogelijkheid de gitaar backstage te leggen met een begeleidend schrijven. Al tijdens het Bospopfestival kwamen de steppers er langzaam achter dat er iets speciaals aan het gebeuren was. Ze hadden gehoopt op enkele handtekeningen van bekende artiesten, maar al snel bleek dat vele artiesten bereid waren te signeren. Ron Wood, Jesse Wood, Mick Hucknall en Joe Cocker stonden er de eerste dag al op. Op zaterdag volgden Ringo Starr, Anouk, Roxette en Rodger Hodgson. Een heel bijzondere handtekening is die van de zangeres van Roxette, Marie Frediksson die enkele jaren geleden zelf werd geconfronteerd met een hersentumor. Op zondag Dream Theater, Joe Bonamassa en Ruben Block.

De gitaar herbergt een schat aan muziekgeschiedenis. Van Beatles naar Rolling Stones. Van The Allman Brothers naar supertramp. Van Simply Red via Texas naar  Roxette. Van Anouk naar Triggerfinger.  Dream Theater maakt het verhaal compleet.

Nu wordt deze gitaar dus geveild ten behoeve voor de (hersen)kankerbestrijding. Hoe kun je deze gitaar nu bemachtigen? Bekijk op deze site het laatste bod en stuur verbolgens een mail met uw gegevens en uw bod naar info@opdestepdebergop.nl

bospopgitaar2011

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!