Doneer nu qxif-angle-right

dennisimported photos 00038Op vrijdagavond 25 november 2011 vond er op de sportschool Actioncenter te Hoogland een spinning marathon plaats. De opbrengst kwam ten goede aan de Stichting STOPhersentumoren.nl. De sportschool organiseerde deze spinning marathon samen met Sylvia, Linda en Anita Voskuilen. Hun neef,  Dennis Voskuilen, was  nog maar 15 jaar toen hij overleed aan een hersentumor.

Nadat Dennis Voskuilen eerst een tijd rondliep met hoofdpijn werd op maandag 22 november 2010 een hersentumor geconstateerd. Na eerst leek een hoopvolle behandeling, de artsen konden ongeveer 95% van de hersentumor verwijderen, de chemokuur en bestralingen leken aan te slaan, is op vrijdagavond 6 mei Dennis, in het bijzijn van zijn ouders, op 15 jarige leeftijd overleden. Na de diagnose heeft hij niet eens meer een half jaar mogen leven. Het gemis is groot voor zijn ouders en zus, maar ook zeker voor familie en vrienden.

dennisimported photos 00006

De spinningmarathon was een geweldig succes. Maar liefst € 3.200,- is opgehaald voor STOPhersentumoren.nl. De muziek werd verzorgd door DJ Trèbon die voor de juiste sfeer zorgde. Naast de deelnemers aan de marathon waren er veel toeschouwers om de deelnemers aan te moedigen, waaronder de ouders van Dennis. Tijdens het spinnen werden de sporters voorzien van drinken en de benodigde tussendoortjes, die werden verzorgd door de nichtjes van Dennis. Lisa, de zus van Dennis, heeft de gehele marathon uit gefietst, waarvoor enorm veel respect. Wij kunnen terugkijken op een sportieve en soms emotionele avond met als resultaat een prachtige herinnering aan Dennis en een geweldig mooi bedrag voor meer onderzoek naar hersentumor. Want een hersentumor is een vreselijke ziekte en dat moeten we stoppen.

Een ieder, die een bijdrage heeft gegeven (in de collectebus of per bank aan de Stichting), of in welke andere vorm dan ook, onze speciale dank!!

Fam. Voskuilen

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!