Doneer nu qxif-angle-right

Begin november heeft de RK Daltonschool "De Valkenheuvel" in Driebergen aandacht besteed aan het onderwerp gezondheid. Dit naar aanleiding van de actie: “Stappen Tegen Kanker”. Twee kinderen van de school, Noa van 7 jaar en Myrthe van 5 jaar zijn op 27 augustus de Alpe d’Huez opgelopen, zodat de zusjes hun vader konden steunen de berg ook te beklimmen. Hun vader is zelf een hersentumorpatiënt en heeft dagelijks last van de gevolgen van deze ziekte.

Om Noa en Myrthe een extra duwtje in de rug te geven bedachten directie en leerkrachten van de school het plan om met alle kinderen van groep 5 t/m 8 een sponsorloop te houden aan het einde van een intensieve sportdag. De kinderen mochten zich zelf laten sponsoren en hadden hiervoor speciale intekenlijsten. De sponsors die per ronde doneerden waren voor de kinderen aanleiding om heel veel ronden hard te lopen voor het goede doel en er is daarom ook heel veel geld verzameld. Op de cheque, hiernaast op de foto, staat het bedrag van € 1486, - wat een fantastisch resultaat is. Directeur van de Valkenheuvel Henriëtte van Amerongen verteld: "Wij zijn ontzettend blij dat wij met deze sponsorloop de stichting STOPhersentumoren.nl en ook de beide zusjes kunnen steunen. De Stichting is een belangrijk goed doel en geeft een extra dimensie aan een sportdag”.

De Stichting STOPhersentumoren.nl en RK Daltonschool “De Valkenheuvel willen de kinderen en alle mensen die gesponsord hebben via deze weg bedanken. Het geld zal goed besteed worden.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!