Doneer nu qxif-angle-right

Ian en Ronia Smit van restaurant “De Wouwse Wereld” hebben deze week samen met De Krant regio Wouw aan onze Stichting een donatie van 600,- euro overgemaakt. Afgelopen 16 september hadden zij  gezamenlijk een Tapas avond georganiseerd. Ian en Ronia Smit, eigenaars van het restaurant, schonken een deel van de omzet van deze avond en De Krant regio Wouw deed er nog een donatie boven op om zo samen 600,- euro te doneren voor noodzakelijk hersentumorenonderzoek.

Door de goede promotiecampagne van beide partijen was de avond binnen enkele dagen volledig volgeboekt. Daar waren ze allemaal zeer blij mee. Onder het genot van diverse lekkere gerechtjes en drinken konden de gasten luisteren naar een spetterend optreden van Sophie en Dennis, winnaars van The Voice of Brabant. Iedereen heeft genoten van de fijne avond. Een prachtig initiatief om te combineren met het goede doel.

De Wouwse Wereld, De Krant regio Wouw en STOPhersentumoren.nl bedanken iedereen die het mogelijk heeft gemaakt deze actie tot een groot succes te maken.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!