Doneer nu qxif-angle-right

walk4brainslogoRuud en Henny Veeken slaan met de familie de handen ineen. Samen organiseren zij aanstaande 5 november de Walk4Brains in Dongen (Noord Brabant). Een wandeltocht om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken.

Bijna 6 jaar geleden werd er bij Ruud een primaire hersentumor gediagnosticeerd. Glioblastoma multiforme (GBM) (astrocytoom graad 4), de zwaarste prognose,  Ruud was toen pas 53 jaar. Bij deze diagnose heb je een levensverwachting van 15 maanden. Na een operatie, 33 bestralingen en 13 maanden chemo is de tumor stabiel. Gelukkig behoort Ruud tot de weinige uitzonderingen die nog (even) langer mogen leven. Maar de wetenschap dat zo goed als iedereen na het stellen van de diagnose binnen 10 jaar is overleden drukt zwaar op de familie.

Er zijn geen behandelmethodes voor genezing van primaire hersentumoren alleen behandelmethodes voor verlenging van het leven. Om voor genezing te zorgen van primaire hersentumoren dient er een inhaalslag te worden gemaakt in het verwaarloosde hersenkankeronderzoek, er MOET meer geld komen, en daarom organiseren wij de Walk4Brains te Dongen, dit jaar voor de 2e keer. Na vorig jaar een privé tocht, stellen we hem nu open voor iedereen die ook een steentje wil bijdrage, aan iedereen die betrokken is bij deze ziekte.

De Walk4Brains Dongen kent 3 routes; 5 km, 12 km en 15 km.

Wil je ook mee doen of wil je meer informatie?  Kijk dan op onze site:  http://walk4brainsdongen.jouwweb.nl/

Samen maken we een verschil!

Hartelijke groet

Ruud en Henny Veeken

Iedereen kan zijn eigen Walk4Brains organiseren om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Je kunt een kleine of grote wandeltocht organiseren in eigen kring of openbaar. Ter support aan een dierbare of ter nagedachtenis aan iemand. Je kunt een bestaande route gebruiken of eigen routes uitzetten. Alles is mogelijk, voor meer informatie mail ons.

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!