Doneer nu qxif-angle-right

Langedijk is een gemeente in de provincie Noord-Holland en bekend om de cultuurhistorische agrarische en waterrijke omgeving met vele kleine eilanden. De gemeente werd ‘het rijk der duizend eilanden’ genoemd. Dit is de omgeving waar 1 van de wandeltochten “Walk4Brains 2011” zal worden gehouden. De familie en vrienden van Peter de Nijs en de burgemeester van Langedijk nodigen u van harte uit om te komen wandelen in Langedijk.

40 jaar geleden moest Peter strijden om de dood te overwinnen… Dit jaar organiseert Peter de Nijs met familie en vrienden een Walk4Brains om meer onderzoek mogelijk te maken naar de genezing van hersentumoren en met in gedachten die hele zware periode van Peter zijn 14e tot 25e levensjaar, toen hij een hersentumor heeft overwonnen. Lees HIER zijn hele verhaal.

Opzet programma Walk4Brains Langedijk (NH):

09:30 uur: Aanvang in Museum Broeker Veiling.  Ontvangst met koffie/thee. (Adres: Museumweg 2-4, Broek op Langedijk, tel: 0226 - 313807 ).          

10:00 uur: Welkomst woord door voorzitter STOPhersentumoren.nl, mw. K. Hofstee

10:20 uur: Welkomst woord & het startsein door de Burgemeester van Langedijk, dhr. H. Cornelisse

10:30 uur: Start route 3 van 15 km.

10:45 uur: Start route 2 van 10 km.

11:00 uur: Start route 1 van 5,5 km.

                 & Start rolstoel vriendelijke route van 5 km.

Wil je ook mee lopen met onze Walk4Brains?  Kijk op de website: www.walk4brainslangedijk.nl   en/of email naar:  pcndenijs@gmail.com       Kosten deelname 25 euro per persoon.

Iedereen kan zijn eigen Walk4Brains organiseren om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Je kunt een kleine of grote wandeltocht organiseren in eigen kring of openbaar. Ter support aan een dierbare of ter nagedachtenis aan iemand. Je kunt een bestaande route gebruiken of eigen routes uitzetten. Alles is mogelijk, voor meer informatie mail ons.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!