Doneer nu qxif-angle-right

w4b01klVoormalig hersentumorpatiënt Peter de Nijs heeft samen met familie en vrienden op zaterdag 5 november voor de eerste maal de Walk4Brains in Langedijk georganiseerd. Met als startpunt de monumentale Broeker Veiling waren drie verschillende routes uiteengezet in het prachtige duizenden eilanden gebied. Voor maar één doel: “Wandelen voor genezing”.

Meer dan 100 wandelaars kwamen af op het initiatief van Peter de Nijs. Hij heeft in zijn jeugd gestreden tegen een hersentumor en overwonnen. Met het grote besef dat Peter één van de gelukkigen is die een hersentumor overwint wil hij zich daarom nu inzetten om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken.  Na het startsein van burgemeester Dhr. H. Cornelisse konden de wandelaars langs drie verschillende routes de prachtige omgeving van de gemeente Langedijk ontdekken. Samen haalden ze meer dan € 4.000,- euro op en liepen de deelnemers ongeveer 830 kilometer voor het meer mogelijk maken van hersentumoronderzoek! Helen Delachaux, één van de organisatoren;” Ook al hadden we gehoopt op veel meer mensen, toch vonden wij het een zeer geslaagde dag! De Walk4Brains Langedijk staat op de kaart!”

Wil je volgend jaar ook mee wandelen met de Walk4Brains in Langedijk,  hou dan deze website in de gaten: www.walk4brainslangedijk.nl

w4b02klw4b03kl

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!