Doneer nu qxif-angle-right

Wij zijn op zoek naar fietsers die met ons willen mee fietsen met de wielertocht Limburgs Mooiste die plaats zal vinden op zaterdag 25 juni. Wij doen dit in het teken van meer hersentumoronderzoek. Wil jij graag mee fietsen bij onze ploeg voor het goede doel? Meld je dan graag bij ons aan. We rijden in verschillende teams zodat je op je eigen snelheid mee kunt doen. Bij voldoende inschrijvingen zorgen we dit jaar ook weer voor wielrenner shirts.

Gelukkig kan ik, Robin Pasman, ondanks een hersentumor waarvoor een zware hersenoperatie noodzakelijk was, nog veel dingen doen in mijn leven. Zo heb ik in 2011 met 30 enthousiaste familieleden, vrienden en collega's meegedaan aan de 110 km lange en zware wielertocht Limburgs Mooiste en hebben we samen meer dan 3.200,00 euro op kunnen halen voor hersentumorenonderzoek. Dit jaar willen we nog meer voor elkaar krijgen. Jong kanker krijgen betekent vaak een desastreuze onderbreking van opleiding, carrière, van relaties en van een jong gezin. Meer onderzoek maakt een inhaalslag mogelijk voor de toekomstverwachtingen van hersentumorpatiënten. Help je mee?

Als wielrenner; Als je met ons team meefietst kun je je inschrijven voor een bedrag van 26 euro (bij eigen inschrijving zou de fietstocht 31 euro kosten). We rijden in verschillende teams zodat je op je eigen snelheid mee kunt doen. Bij voldoende inschrijvingen zorgen we dit jaar ook weer voor wielrenner shirts. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we er van uit dat je je eigen netwerk van familieleden, vrienden en collega's wilt gebruiken om deze oproep voor het goede doel te verspreiden. Hiervoor kun je contact opnemen met limburgsmooiste2011@gmail.com  Graag is dit zo spoedig mogelijk, de uiterste inschrijfdatum is 9 mei. Wij reserveren graag aansluitende campingplaatsen voor degenen die van verder weg komen en graag gebruik willen maken van de Limburgs Mooiste camping (deze camping is echter snel bezet!). Ook zorgen we op de dag zelf voor een originele beloning voor de wielrenner die voor de grootste inkomsten heeft gezorgd.

Als  donateur; Als je de actie zou willen ondersteunen, kan dit met een financiële bijdrage. Dit kan door een bedrag te storten op rekeningnummer 1364.68.942 te name van Stichting STOPhersentumoren.nl te Driebergen, onder vermelding van Limburgs Mooiste 2011. Als je e-mailadres ook opgeeft, houden wij je uiteraard op de hoogte van wat deze actie heeft opgebracht.

Als sponsor; We zijn op zoek naar bedrijven die ons zouden willen sponsoren. Bij voldoende steun vanuit bedrijven zorgen we ook dit jaar voor wielrenner shirts waarop de logo's van de bedrijven gedrukt staan. Wellicht wil jouw bedrijf ook meedoen of ken jij een bedrijf dat ook mee wil doen? Neem graag contact met ons op via limburgsmooiste2011@gmail.com We zouden het geweldig vinden om dit jaar met jullie logo te ogen fietsen over de Limburgse heuvels.

Wij zijn benieuwd of jij of je bedrijf ons financieel zouden willen steunen en of je mee zou willen fietsen op 25 juni. We hebben uw steun echter nog steeds nodig, aangezien er jaarlijks 1500 medemensen met hersenkanker bij komen!

Met vriendelijke groet,

Jan Pasman, Robin Pasman en Jeroen Hamers

Zie voor sfeer foto’s van vorig jaar op deze link; www.facebook.com/pages/Heerlen-Netherlands/Limburgs-Mooiste-2011-Stop-Hersentumoren/190005184368864#!/pages/Heerlen-Netherlands/Limburgs-Mooiste-2011-Stop-Hersentumoren/190005184368864?sk=info

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!