Kastelengolftour Achterhoek

kastelengolftourWilt u ook een leuke dag en tegelijkertijd hersentumoronderzoek steunen? Kom dan kennis maken met de golfsport met deze unieke golftour. In samenwerking met de vele kastelen en landgoederen in de Achterhoek is een spannend golftoernooi opgezet waar iedereen aan mee kan doen. De kasteeltuinen en de omliggende weilanden zijn hiervoor een prachtig decor.

De Achterhoek Kastelengolftour is de naam van een nieuw initiatief om de gestaag groeiende golfsport verder te promoten. Het toernooi bij verschillende kastelen in Oost Gelderland is bedoeld voor particulieren en bedrijven, ongeacht het niveau van de spelers. Golfpro Anneke Soonius, verantwoordelijk voor de organisatie: “De Achterhoek met zijn prachtige burchten en landerijen behoort tot de mooiste gebieden van Nederland. De tuinen en weilanden rond de kastelen zijn perfecte locaties voor het uitzetten van een 9 holes Par 3 baan.” Het prijzenpakket omvat een weekeinde golfen in de Eifel, een 3 daagse golfcursus en een aantal vrije greenfees op golfclub ‘t Lohr. Voor bedrijven is er bovendien een wisselbeker.

Volgens golfpro Soonius is het Kastelentoernooi voor de particulier een mooie gelegenheid om ook de kastelen in de regio goed te leren kennen. “Want een rondleiding in de burchten ontbreekt niet.” Zowel beginners als gevorderde spelers kunnen aan het toernooi meedoen. De beginnende golfer wordt op de dag zelf, met instructie en korte golflessen, wegwijs gemaakt. Er wordt individueel gespeeld volgens het Stableford systeem. Soonius: “De indeling van het toernooi is dusdanig, dat alle spelers, beginners of gevorderden, optimaal plezier beleven. De prijzen worden per handicap klasse bepaald. Rond het toernooi zijn diverse activiteiten voorzien, zoals muziek en deelname aan een golf les ter kennisname. Sportieve gezelligheid baat voorop.

Het kastelentoernooi wordt voor particulieren op zaterdagen gespeeld en voor bedrijven op zondag.
Particulieren betalen vanaf 25 euro voor één wedstrijddag, bedrijven per persoon voor drie weken 125 euro.

Meer informatie zie www.Kastelengolftour.nl en/of neem contact op met Anneke Soonius, info@kastelengolftour.nl, tel. 06-42291529

Voer actie

Maak gratis en binnen een paar minuten een totaal eigen actiepagina met betaalmodule aan.

Laat iedereen zien waar je voor gaat en begin online donaties te werven op www.STOPhet.nl

StopBrains STOPhet actie voor stophersentumoren hersentumor onderzoek

Lotgenoten contact

Het is fijn om met anderen te praten die in soort gelijke situaties zitten.

facebookicon

STOPhersentumoren.nl heeft daarvoor de grootste lotgenoten contact groep. Klik HIER om daartoe toegang te krijgen.

Blogs

Lees de verhalen van onze bloggers, mensen die allemaal iets te maken hebben met hersentumoren.

Wat maken zij mee?
Van patiënt tot naaste, van onderzoeker tot arts. Iedereen kan bloggen. Lees of blog je met ons mee?

Klik HIER om naar de bloggers toe te gaan.

   logo hersentumor blogger blogs stophersentumoren