Doneer nu qxif-angle-right

sdoklDe korfbalvereniging SDO uit Kamerik heeft de traditie om op de dag van de eerste thuiswedstrijd van SDO1 in het nieuwe kalenderjaar geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar was dat op 21 januari. Unaniem was besloten dat de opbrengst voor Stichting STOPhersentumoren.nl zou zijn en dat had zijn reden.

In juni 2011 overleed Sandra van Wijngaarden aan de gevolgen van een hersentumor. Zij was een zeer betrokken en gewaardeerd SDO-lid. Behalve dat zij als speelster bij de vereniging betrokken is geweest, was zij een enthousiaste pupillencoach. Zij betekende veel voor SDO en SDO betekende veel voor haar. Zolang het kon, kwam zij in haar rolstoel aar de wedstrijden kijken. Sandra was een heel bijzondere vrouw. Hoewel ze veel pijn had, klaagde ze nooit. Zij bleef behulpzaam en was altijd geïnteresseerd in anderen. Toen genezing niet meer mogelijk leek, heeft zij een behandeling ondergaan die mede door de steun van Stichting STOPhersentumoren.nl mogelijk was gemaakt. “Als het dan niet meer voor mijzelf helpt, kan ik hiermee misschien wel anderen helpen.” dat was haar instelling. Zo was Sandra. Zij mocht maar 30 jaar worden.

Aan het einde van de avond konden de ouders van Sandra een symbolische cheque van bijna € 3.700,- voor www.STOPhersentumoren in ontvangst nemen. Dit bedrag is uiteindelijk  € 4.052,39  geworden. Een opbrengst die alle verwachtingen overtrof. Een opbrengst die ongetwijfeld zo hoog is geworden omdat het een eerbetoon aan Sandra was. SDO Kamerik wenst de stichting STOPhersentumoren.nl veel succes toe met de acties voor meer onderzoek dat nodig is om  hersentumoren te kunnen bestrijden.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!