Doneer nu qxif-angle-right

lenny2

Donderdagavond 6 juni staat Lenny Keylard, bekend van the Voice of Holland, in de startblokken voor een trainingsrondje met het team Kilian van SteppenTegenKanker.nl Door zijn contact met de jeugdambassadeur van Stichting STOPhersentumoren.nl heeft hij zich aangemeld als gezicht van www.SteppenTegenKanker.nl , een evenement om meer aandacht en geld in te zamelen voor hersentumoronderzoek.

“Als leerling-gipsverbandmeester en muzikant heb ik weinig tijd over voor andere dingen, maar als dan een 13 jarige jongen back stage zijn verhaal over zijn hersentumor verteld dan wil je mee vechten. Ik step daarom mee de Alpe d’Huez op  25 augustus voor Kilian en de stichting STOPhersentumoren.nl omdat deze wrede kankersoort gestopt moet worden” verteld Lenny.

lenny1

Na een korte uitleg over de steptechniek en een klein rondje door de straat gingen Lenny en zijn vriendin Malou krachtig en resoluut mee met team Kilian voor een eerste trainingsrondje van 20 kilometer. Ze hebben de smaak helemaal te pakken en kunnen niet wachten om op 25 augustus de Alpe d'Huez helemaal op te kunnen steppen. Marjan Alofs, moeder van Kilian verteld vol trots en enthousiasme dat Lenny en Malou het zeker gaan halen. “De meeste mensen steppen niet meteen 20 kilometer mee als ze voor de eerste keer kennis maken met het steppen” aldus Marjan. Verder verteld zij dat het een enorme steun is en een opsteker voor haar zoon dat Lenny en Malou zich persoonlijk inzetten voor hersentumoronderzoek.  We zijn heel erg blij!”

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!