Doneer nu qxif-angle-right

degeusbouw1klIn 2012 is het exact honderd jaar geleden dat Cees de Geus een bouwbedrijf oprichtte. Zijn eenmanszaak groeide als kool en langzaam maar zeker werd het bedrijf uitgebouwd. Eerst door hemzelf, later door zonen Piet en Jan, kleinzoon Cees en achterkleinzoon Piet. Vrijdag 1 juni 2012 vierde de Geus bouw zijn 100 jarig jubileum.

Naast alle feestelijkheden tijdens het jubileum stond de herinnering aan zoon Jan de Geus centraal. Jan is op 25 juni 2002 overleden aan de gevolgen van een hersentumor.  Omdat de Geus Bouw dit jubileumjaar wilde koppelen aan een goed doel hoefde men dan ook niet lang na te denken. Het jubileumfeest kwam in het teken te staan van het ondersteunen van de stichting STOPhersentumoren.nl.

Met groot plezier overhandigde de Geus bouw vrijdagavond 1 juni aan drs. Tom Würdinger, vertegenwoordiger van de stichting, symbolisch een cheque van maar liefst € 23.000,- te gebruiken voor verder onderzoek. Tom Würdinger vertelde na de overhandiging aan een publiek van ruim 700 toehoorders nog eens het belang van meer onderzoek naar hersentumoren. Een van de meest erge kankersoorten die nog bestaat met een overlevingspercentage van slechts 0,3%. Met deze fantastische donatie kunnen weer verdere stappen worden gezet in de zoektocht naar een betere behandeling van de hersentumorpatiënten op naar hogere genezingskansen.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!