Doneer nu qxif-angle-right

heinpetra

Petra Tuithof voert actie voor STOPhersentumoren.nl met de verkoop van speciale sleutelhangers. Daarmee haalde ze al 1281 euro op.

Petra vertelt: “Op 15 oktober 2011 waren er bij mijn man Hein kwaadaardige hersentumoren geconstateerd.  Deze tumoren waren niet operabel en de behandeling die volgde was  intensieve bestraling van zes weken met gelijktijdig het slikken van de chemokuur met aansluitend een cyclus van zes “losse” chemokuren. Een ieder die dit mee gemaakt heeft of nog meemaakt, weet hoe erg het is om vanaf de zijlijn te moeten kijken. Je ziet een gezond mens helemaal aftakelen, bij mijn man mocht de behandeling niet baten. Zo rustig als de tumoren waren tijdens de MRI-scan in maart 2012, zo verwoestend zijn ze daarna verder gegaan. Na de laatste MRI-scan is het monster (een ander woord kan ik deze tumoren niet geven) enorm gaan groeien. Mijn man is 31 mei 2012 op de leeftijd van 47 jaar overleden, dit alles in 7 ½ maand tijd. Ik kan en wil het hier niet bij laten, vandaar mijn actie.”

heinpetrashLautenbag reclame uit Leeuwarden heeft deze mooie sleutelhangers geleverd. De sleutelhangers kosten € 2,- per stuk, waarvan € 1,15 rechtstreeks naar stichting STOPhersentumoren.nl gaat.

Voor een ieder die Petra haar actie wil steunen, de sleutelhangers zijn te bestellen via het emailadres heinenpetra @ hotmail.com.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!