Doneer nu qxif-angle-right

charleschrisIn januari 2012 zijn Charles van Vliet en zwager Chris naar Tanzania om de Kilimanjaro te beklimmen. Charles en Chris hebben deze tocht in het teken gezet om meer onderzoek mogelijk maken naar hersentumoren. Dit ter nagedachtenis aan een dierbare vriend van hun welke zijn leven verloor in oktober 2011 door een hersentumor.

Op zaterdag 4 februari 2012 hebben de beide mannen de top bereikt. De Uhuru peak (5895 m) werd behaald na een meer dan uitputtend laatste stuk naar boven. Weinig zuurstof en erg koud. Maar ze hebben de top bereikt! En nog wel op de internationale Wereld Kankerdag!  Charles en Chris STOPhersentumoren.nl hebben maar liefst van 3.203,- euro  bijeen verzameld voor meer hersentumor onderzoek.  Voor het versneld naar voren halen van een goede behandeling en een betere toekomst voor de hersentumorpatiënten.  Al moet je voor deze wens bergen verzetten, samen verschil maken is mogelijk!

Met dank!
Stichting STOPhersentumoren.nl

Wil je nog voor deze actie doneren?  Dat kan via onze actiesite www.ActieTegenKanker.nl De actie van Charles en Chris heet: Samen voor de Toekomst Op Pad

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!