Doneer nu qxif-angle-right

sylhard2012fiets1kl

Ook dit jaar organiseerde team Sylhard een benefiet fietstocht voor STOPhersentumoren.nl. Zondagochtend 3 juni verschenen vijftig volwassenen en 15 kinderen aan de start. Het doel: heel veel geld bij elkaar fietsen om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Een prachtige donatie van 1.086,- euro is het resultaat!

Team Sylhard fietst voor Harold, de man van hun collega Sylvia. Een paar jaar geleden kreeg hij de onherroepelijke diagnose van een hersentumor en sindsdien staat team Sylhard paraat voor Sylvia en haar man. Ieder jaar worden verschillende acties samen bedacht om te zorgen voor een betere toekomst van de hersentumorpatiënt. Dit jaar hadden de organisatoren twee mooie fietsroutes uitgezet. Omdat vorig jaar veel deelnemers de route te lang vonden waren dit jaar de routes amper 10 km en 18 km. sylhard2012fiets2kl

“Het gaat om het sponsorgeld niet om de lengte van de tocht!”zeggen de deelnemers. Na de fietstocht kon met prijzen winnen met de loterij en was er soep met een broodje hamburger. Alles goed verzorgd door de winkeliers van Klazinaveen en volledig door hun gesponsord! Zo was de opbrengst van € 1.086,- ook de echte opbrengst. Geen onkosten dus en op naar onze volgende actie.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!