Doneer nu qxif-angle-right

FreekenTimklCabo da Roca, zaterdag 15 november 2014, 11.45 uur (lokale tijd). Vandaag zijn Tim (29) en Freek (29) Haverman na een voetreis van 3212 kilometer aangekomen in Cabo da Roca (Portugal). De neven ondernamen de tocht om geld in te zamelen voor hersenenonderzoek.

Tim en Freek. Twee neven Haverman. Petty, de moeder van Tim is getroffen door een hersenbloeding, Teske, de stiefmoeder van Freek heeft een kwaadaardige hersentumor. Ze willen iets doen, iets ondernemen. Ze besluiten vanuit Breda naar Cabo da Roca in Portugal te wandelen en aldoende gelden te werven voor twee goede doelen, gerelateerd aan hetgeen hun moeders is overkomen.

FreekenTimvertrekklOp 6 juli vertrekt het rugzak duo uit Breda en na 3212,07 kilometer te hebben gelopen in weer en wind, door prachtige natuurgebieden, mooie dorpen, bruisende steden zijn Tim en Freek op zaterdag 15 november 2014 aangekomen in Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa. De laatste kilometers die Freek en Tim afleggen van het voetreis en hun aankomst hebben ze samen afgelegd met moeder Petty. Moeder Teske kan hier helaas niet bij aanwezig zijn vanwege haar verslechterde gezondheid. Het einde van een mooie voetreis voor een Wereld Zonder Kopzorgen.

Tom en Freek, nu mannen met baarden, zien terug op een buitengewone ervaring, maandenlang met de voeten in de modder maar met de harten bij de moeders, welke ze maar al te graag weer in hun armen sluiten. In januari 2015 verdelen de heren Haverman het opgehaalde geld (so far € 20.000,-) onder de Hersenstichting en Stichting STOPhersentumoren in de hoop dat nieuwe medische kennis en inzichten de wereld ooit zal vrijwaren van kopzorgen.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!