Doneer nu qxif-angle-right

Afgelopen weken heeft Rens Bosma, 10 jaar een inzamelingsactie op touw gezet voor Stichting STOPhersentumoren.nl Reslutaat; een coole donatie van € 162,77.

Rens BosmaOp de foto staat Rens, de zoon van Henk en Hillie. Hij heeft de afgelopen periode geld ingezameld voor Stichting STOPhersentumoren. Veel geld. Zijn vader leeft sinds 3 jaar met een hersentumor en wordt binnenkort voor de derde keer geopereerd. Rens is zich hier steeds meer van bewust en vindt het erg dat er iedere dag volwassenen en iedere week ook kinderen sterven aan deze ongeneeslijke ziekte. Hij wil graag dat er door onderzoek meer kans op genezing is. Daarom heeft hij heeft geld ingezameld bij vrienden, kennissen, familie en collega's. Ook heeft lege flessen ingezameld en ingeleverd. Dit alles heeft geleid tot een prachtig resultaat: €162,77.

Hij, zijn ouders en ook het bestuur van STOPhersentumoren zijn trots op zijn actie en het resultaat. Met dank aan de donateurs. Laten we met elkaar hopen dat uiteindelijk door meer onderzoek er minder mensen zullen sterven aan een hersentumor.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!