Doneer nu qxif-angle-right

Nootdorp – Het jaarlijkse benefietdiner van de Lions Nootdorp-Pijnacker heeft dit jaar 38.100 euro opgeleverd. Tijdens de Italiaanse avond, La Notta dei Leoni, in restaurant Van der Valk Nootdorp-Den Haag gaven meer dan 275 mensen grif hun laatste spaargeld uit aan het goede doel voor 2014, de Stichting STOPhersentumoren.

ChequeLokaal boegbeeld van de Stichting, Richard Bijl, was samen met zijn vrouw ook aanwezig. Hij presenteerde het eerste exemplaar van de naaktenmannenkalender, gemaakt door Victor van Leeuwen waarop twaalf bekende dorpelingen prijken, aan de voorzitster van de Stichting STOPhersentumoren, Klaske Hofstee. Zij was zeer blij met de enorm hoge opbrengst.

"Wij zijn meer dan trots op al deze betrokken mensen en bedrijven in de omgeving van hersentumorpatiënt Richard. Dit geld gaat rechtstreeks naar wetenschappelijk onderzoek hoe we die complexe hersentumoren nu toch aan gaan pakken", aldus de blije voorzitster die voor de gelegenheid een T-shirt met een print met 'tumorvrije' hersenen had aangetrokken.

ZabawasGastheren Willem Kamerman, Steven de Frel en Robbie Dröge spraken van een zeer succesvolle avond en namen gelijk de gelegenheid te baat om alle sponsors en hoofdsponsor Zabawas (€ 20.000,- enorm te bedanken. Het bestuur van de Lions hopen met deze financiële tegemoetkoming een klein stapje gezet te hebben om hersenkanker kansloos, of in ieder geval meer chronisch te maken.

Wil jij de naakte mannen kalender ook bestellen? Dat kan via de volgende link; KEBBDD Naakte mannen kalender

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!