Doneer nu qxif-angle-right

Ieder jaar vragen wij tijdens de Hersentumorweek in de laatste week van oktober: Wat doet u om meer aandacht en geld te werven voor hersentumoronderzoek? Daar is de WALK4BRAINS een mooie gelegenheid voor. Dit jaar waren er twee tochten.

In Uden liepen familie en vrienden met elkaar hun eigen gesloten wandeltocht, ter nagedachtenis en ter steun aan hun bekende hersentumorpatiënten. De handen ineen slaand om meer onderzoek mogelijk te maken naar hersenkanker. Een opbrengst van maar liefst 408,- verzamelden ze bijeen op deze mooie herfstdag.

Uden2klUden5kl

De WALK4BRAINS Langedijk, www.walk4brainslangedijk.nl, was dit jaar van grotere opzet. Iedereen was welkom om te komen. En er werd een heus festival georganiseerd. Deze dag werd georganiseerd in Speelpark de Swaan bij het Geestmerambacht in Noord-Scharwoude. Er waren wandelroutes van 7 en 12 km. Je kon steppen, springen en dansen for Brains, er was een vitaliteits markt, de tehater voorstelling Joost en het Gemene Spookje (een boek voor kinderen met kanker), er waren optredens van Kunstbende en kinderen konden zich laten grimeren. Kortom een heus Festival. En ook hier een prachtige opbrengst van € 1.000,-.

Langedijk1klLangedijk2klLangedijk3kl

Wil jij ook een WALK4BRAINS organiseren?  DIt kan op ieder moment van het jaar, maar het liefst in de Hersentumorweek in de laatste week van oktober. Je kunt het zo groot opzetten als je zelf wil, of zo klein houden als je zelf wil. Zoek een bestaande wandelroute bij je in de buurt, of maak een eigen en nodig familie en vrienden, collega's en sportmaatjes uit om deze dag samen met jou te beleven. Vraag hun inschrijfgeld en/of een donatie voor STOPhersentumoren mee te brengen en maak samen verschil! 

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!