Doneer nu qxif-angle-right

ArnoGoesForSSHOok dit jaar organiseerde Arno zijn eigen wielertocht "Arno Goes For STOPhersentumoren" om donaties te werven voor onderzoek naar hersentumoren. Zaterdag 30 mei 2015 brachten 44 deelnemers samen 1.315,- euro op. Een fantastische bijdrage voor het verbeteren van de behandeling en genezingskansen van hersenkanker. 

Arno heeft iets met wielen. Als hij niet in het zadel zit van zijn racefiets, dan zit hij achter het stuur in het busje van zijn eigen koeriersdienst. Zolang hij maar in beweging is. En bewegen voor het goede doel is dan helemaal toppie. Arno is vastbesloten zoveel mogelijk geld op te halen voor hersentumor onderzoek. "Als je leest dat de genezingskans van een kwaadaardige hersentumor nagenoeg nihil is en dat er nauwelijks geld voor onderzoek is, dan kun je niet blijven niets doen" aldus Arno.  En zo zie je Arno aan de start staan bij de verschillende evenementen die Stichting STOPhersentumoren.nl organiseert.  De RideForHope.nl en de Bergentocht.nl.  Allemaal fietsevenementen waar Arno zich voor inzet.

ArnoGoesForSSHb"Nietsdoen is geen optie" zou de lijfspreuk kunnen zijn van deze wielerman. En Stichting STOPhersentumoren is trots op hem en alle aandacht en donaties die hij al jaren weet binnen te slepen voor hersentumoren. Samen sterker. Dank je wel Arno en alle vrijwilligers, sponsoren en donateurs die jij in beweging zet.

 

 

 

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!