Doneer nu qxif-angle-right

In het laatste weekend van mei 2015 bracht een expositie van kunstenares Marijke de Wolff 1.000,- euro op voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Deze donatie werd voornamelijk mogelijk gemaakt door de verkoop van een bijzonder boekje "Boom / Mens" wat ze heeft gemaakt in samenwerking met dichteres Anneke Overtoom.

MarijkedeWolff2klHieronder verteld Marijke waarom ze gekomen is tot het maken van dit boekje: "Vorig jaar is onze oudste dochter Suzanne op 37 jarige leeftijd overleden aan een hersentumor. Ons gezin gaat ieder op zijn eigen manier om met dit verlies, en wij kunnen elkaar goed steunen. Ik, als moeder leer veel van hun manier van verwerken, echter ik wil zelf ook wat doen. Etsen is mijn hobby. Het thema boom-mens is een inspiratiebron voor mij. Samen met een kennis, Anneke, die gedichten maakt, wilde ik een boekje maken, opgedragen aan Suzanne. Bij elke ets is een passend gedicht gevonden, uit Anneke's gedichten-boekjes, die zij belangeloos ter beschikking heeft gesteld. Het resultaat is erg mooi geworden. Ik ben er heel trots op!"

Tijdens een kunstmanifestatie in mijn woongebied, is de verkoop van dit boekje gestart. De volledige opbrengst van dit weekend €1.000 is overgemaakt naar ons doel: Het fonds voor onderzoek primaire hersentumoren.

Wil je ook in bezit komen van het boekje "Boom / Mens" ?  Het boekje is te koop voor €20, te bestellen via mijn mail-adres : mldewolff@gmail.com

Door deze verkoop krijg ik de mogelijkheid om nog beter om te gaan met het verlies.
Dit hele gebeuren doet ons gezin erg goed.

Dank voor Uw aandacht,
Groeten van Marijke.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!