Doneer nu qxif-angle-right

Waar kleine benen heel groot in kunnen zijn!  Met trots vertellen wij u over de sponsorloop van de Theo Scholteschool uit Haaksbergen. De kinderen van deze school hebben met elkaar het mooie bedrag van €4.474,- bij elkaar gerend.

TheoScholteschoolsponsorloopklVanwege de tropische temperaturen op die dag (donderdag 2 juli) mochten de leerlingen uitwijken naar de koele sporthal De Els. Daar werden heel veel rondjes gerend met als resultaat een groot bedrag voor het goede doel. Initiatiefnemer Hans Leusink zette de sponsorloop op naar aanleiding van de ziekte van een vriend. ,,Er is geld nodig voor onderzoek om hersentumoren te stoppen. In tegenstelling tot onderzoek naar andere vormen van kanker, is er weinig budget beschikbaar voor deze ziekte en dat moet echt snel veranderen.”

Het inspireerde Hans Leusink om te gaan trainen voor het Stichting STOPhersentumoren.nl. ,,Er moesten sowieso wat kilootjes af en daarvoor ben ik weer fanatiek gaan fietsen. Op 11 september gaan we de Mont Ventoux beklimmen voor dit goede doel, ik fiets zelf mee in de ploeg Twente4Breinkanker van Fons de Visser. Ik doe mee om mijn vriend en zijn gezin te steunen.”

Uiteraard zijn donaties van harte welkom en wie Hans wil sponsoren kan dat. Klik het balkje ‘doneren’ aan en bepaal zelf hoeveel je wilt doneren. De sponsorloop van de Theo Scholteschool werd mogelijk gemaakt met medewerking van diverse instanties/bedrijven als Electro Breukers (geluidinstallatie), USA sport & healthclub (verzorgen van de warming-up), Plus Leusink Veldmaat, Sporthal de Els, Pebbels Jeans en IJssalon Menotti. Basisschool Los Hoes stelde de gymnastiekuren beschikbaar.

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!