Doneer nu qxif-angle-right

De voetbalactie Soccer 24 voor de Stichting STOPhersentumoren op het terrein van BZSV De Blauwwitters zal naar verwachting een bedrag opleveren van liefst ruim 7.000 euro. De 34-jarige Kirsten ten Thije, die lijdt aan een ongeneeslijke hersentumor, en haar man Job kregen van hun vriendengroep na afloop van een etmaal voetballen alvast een cheque van 6.150 euro aangeboden.

Soccer24kl“We zijn hier stil van”, vertolkte een emotionele Job ten Thije de gevoelens van het tweetal, dat door velen werd gedeeld. De indrukwekkende slotbijeenkomst volgde op een zeer geslaagde voetbalontmoeting tussen twee grote teams, die in partijtjes van acht tegen acht speelden en via inkoopbeurten zoveel mogelijk geld binnenhaalden voor het goede doel. “Al op mijn vijfde ben ik met diverse van deze jongens begonnen bij BZSV en we hebben samen hartstikke leuke en mooie dingen gedaan. De afgelopen 24 uur was het ook weer geweldig om dit samen te kunnen doen. Nu aan het eind van zo’n toernooi is het wel even knap moeilijk. Dan sta je stil bij de realiteit en die is heel confronterend voor veel mensen. Dan zie je je vrienden staan en al die mensen die zoveel moeite hebben gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Dat is inderdaad heel emotioneel.”

“Het is geweldig”, voegt Kirsten eraan toe. “We hebben echt van alle kanten hulp gekregen, heel veel mensen hebben zich ingezet om er iets moois van te maken. Het was zonnig weer en iedereen was blij. Maar aan het eind kwam het wel even goed binnen.”


Stichting STOPhersentumoren.nl wil alle vrijwilligers, spelers, donaeurs, de organisatie van dit evenement bedanken voor de geweldige opbrengst en alle aandacht voor Stichting STOPhersentumoren.nl

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!