Doneer nu qxif-angle-right

Met ingang van vandaag 1 december 2015 hebben wij een nieuwe media campagne. "Hersentumor onderzoek staat nog in de kindereschoenen". Help jij ons om deze campgane zo breed mogelijk weg te zetten?

BioscoopSamen verschil maken, dat is waardoor deze campagne werd gecreerd. Viola Rump starte het proces op, met haar vraag: "Hebben jullie ook een bestand wat in de biosoop kan draaien". Klaske Hofste bedacht de beelden,  grafisch vormgever Eelko L'Abee zette de gedachten om in bestanden, en Arjan Roos van RTV Rijnmond maakte er een commercial van, alwaar onze campagne deze week gaat draaien, voor 3 maanden lang.

Maar...............wij hebben jullie ook nodig. Hoe kun je helpen?

1) Deel onze advertentie,  foto of filmpje op je soical media.

2) Zet onze advertentie op je blog of website

3) Zet een stapel van onze visitekaartjes in de poli welke je bezoekt ( visitekaartjes kun je opvragen of ophalen info@STOPhersentumoren.nl )

4) Vraag naar onze poster campgane beelden en hang ze op in het buurthuis, de supermarkt, op je kantoor, op school, achter je raam. Waar maar mogelijk.

5) Vraag of onze advertentie als stopper mag draaien in jouw bioscoop.

6) Download het foto en film materiaal en vraag je eigen regionale TV zender hem ook te laten zien. ( Handlingsfee betalen wij)

BioscoopschermEr zijn nog vele meer manieren om onze campagne weg te zetten. Samen verschil maken. Het is mogelijk! 

Help mee en deel je resultaten met ons. 

 

 

 

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!